co by ste si pomisleli keby chalan s ktorym sa nebavime uz dobreho pol roka a s ktorym ste sa predtym isty cas lubili vam napisal a povedal,ze vas miluje a chce byt zas s vami?myslite si ze si robi srandu??
Choď s ním von..a vyriešte si to..pretože ak po pol roku si na teba aj tak spomenul,nemyslím,že by to bola sranda..a ak aj hej,tak určite ešte pre neho niečo znamenáš..už len pre tú námahu že ti napísal
@martina123 chod tam s rezervou, len ako "kamarati", nezavazne. ale zase sa skus nespravat rezervovane, aby nebolo zbytocne napatie a mozno z toho nic nebude, len sa potrebuje vyrozpravat a potom napis, ako si dopadla, teda najprv, ako si sa rozhodla.
@0 podla mna to mysli uprimne a viem to aj z vlasnych skusenosti ale ,ty musis vediet aky je ,..su aj taky co by si stoho urobili srandu ,..tak drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
bojim sa,ze sa zas namotam a on to nemysli vazne mozno mi to chce len vratit ako som napisala
istotne druhá šanca chce veľa dôvery, ale porozmýšľaj, či máš dôvod neveriť mu a ak by sa ti chcel odplatiť, tak by na to nečakal tak dlho
Ja by som to ako srandu nebrala