Leto sa este začalo a niekto uz nevie co so sebou. Ked si dam obtiahnute tričko s vystrihom (a to plati pre vsetky baby), tak mi je doslova neprijemne ako neviete odtrhnut pohlad od istej časti tela. U mladych chalanov este dobre, to mi az tak nevadí
@2 ona to zaiste myslela tak, ze ked my, co sme tu, zostarneme o tych 20-30 rokov a budeme kopat v lete kanaly, tak sa mame venovat praci a nie popiskovaniu po nejakych polonahych tvoroch.
Večerníček se pohybuje po pochybném schodišti bez zábradlí. Chladnokrevně při tom škodí životnímu prostředí rozhazováním papírů, které patří do kontejneru s recyklovaným odpadem.
Večerníček na konci schodiště bezmyšlenkovitě skáče do neznámých hlubin. Stále se při tom usmívá, což může u nezletilců evokovat pocit, že by měli napodobit jeho sebevražedný skok do hlubin.
Večerníček, ač zjevně dítě, řídí automobil. Opět se usmívá, ačkoli není připoután bezpečnostním pásem. U dětí to může evokovat představu, že řídit bez řidičského průkazu bez připoutání pásem je velká legrace.
Večerníček balancuje na nebezpečné tyči zakončené kolečkem. Nevěnuje se dostatečně řízení, čímž ohrožuje nejen svoji bezpečnost. Napodobení Večerníčka může způsobit těžké úrazy.)
Inač minule som na to myslela, že či tie decká potom nemôžu napadnúť nejaké kraviny, keď tam ide po tých divných schodoch.
Mám to ale šťastie, že chodím v takmer (v niektorých prípadoch aj úplne) chalanských handrách. A aspoň sa to na mňa ani nelepí, keď už je teplo. (blee)
@pikao xD odvzdusnit prsia xD prepac ale je to vcelku vtipne xD xD xD xD
akoze niektore holky to vedia pekne prehnat
no a co?
nahodou xD za sporo odetou krasnou zenskou sa aj ja obzriem.. a co xP
ale to celkove obzeranie sa chlapov..
nieje to o obleceni je to o tom ako sa to oblecenie nosi
ked si da rolak neaka totalna lata, utiahnuta, co kraca po ulici ako duch tak sa neobzrie nikto..
ked si da rolak sebavedoma holka co ma vsetko ako ma mat.. tak sa obzrie pekna kopka chlapikov...
a tak je to aj s vystrihmi...
btw. raz davno mi hovorila babka xd , ze aj na vystrih platilo kedysi take neake nepisane pravidlo, dokedy je to vkusne... ze zena ked si zmera palcom a ukazovakom dlzku od tej jamky (medzera na krku medzi klucnymi kostami)po bradu, tak vystrih by mal byt maximalne taky velky ako je ta dlzka xD dlzku vystrihu merame od tej jamky ku ciarocke medzi prsiami xD
juj to znie inac zlozito xD ale ona to vielepsie ukazat ako to viem ja napisat xP
Cakala som priatela na stanici, chcela som sa mu páčiť a tak som mala tričko s vystrihom a asi 10 nadrzanych stavbarov sa muselo samozrejme predvadzat. A je jedno co ma baba oblečene aj ked si dam tenke tielko po krk a k tomu kratase aj tak to je to iste. Preco by som sa mala obliekať ako mníška? Este ja som nakoniec ta zlá...
mozno to chalani nevedia pochopit, ale zeny zase asi nevedia pochopit, ze prsia instinktivne chlapov pritahuju a rovnaku pritahuju aj nase pohlady a ked mas pekne prsia a mas ich napolovicu vyvalene von, tak sa prosim necuduj, ked padne nejaky ten slintavy pohlad. ...
Ja vlastne ani neviem, či sa po mne niekedy niekto pozrel (okrem zazerania starých babiek, ktoré idú z kostola alebo cintorína), lebo ja sa vždy pozerám niekde do riti (nie tak doslovne).
@seminika a co cakas? taky robotnik, co mu doma manzelka neda zayebat a chce sa pred kamaratmi predvadzat ako by ta dal dole... Ale tak, pozriet sa pozriem aj ja ked ide nejaka mega sexi a idem s niekym a ten mi nieco hovori, ja ho prestanem pocuvat a len poviem: "oooou" a potom kuknu kam pozeram a pocujem dalsie ouuu a that"s all
nic natom nieje,podstatne je kto sa vie ako chovat.kazdy ma pravo sa obzerat a pozarat na co chce,je to slobodna vola bez obmedzenia dotycneho.
problem nastava u NABOZENSKY ZALOZENYCH LUDI KTORY ANI V 3.TISICROCI NECHAPU ZE NABOZENSTVO JE IBA DRUH MOCI KTORA MA SVOJU DAN A MNOZSTVA OBMEDZENI KTORE VLASTNE ANI NEUCIA LUDI KU PRAVEMU PLNOHODNOTNEMU MIERUMILOVNEMU ZIVOTU IBA VAM KRADNU DUSE.UCIA ICH NEZMYSLI A POOTOM TO TAK VSETKO VYZERA
ale robotníci pískajú po každej, len podľa oblečenia sa mení intenzita - aspoň ja mám také skúsenosti...
je to nepríjemné, hlavne ak máš priateľa, lebo ty sa chceš páčiť jemu ale zazerajú všetci. ale tak ako tu už bolo napísané, užívaj si to. veď si ešte mladá a myslím si, že každej babe lichotí, keď o ňu niekto prejaví záujem. aj keď, chápem, že o 40-nikov pri lopate nijaká z nás nestojí, ale tak aspoň vieš, že stojíš za povšimnutie
ja osobne keď idem von som rada, keď sa za mnou niekto obzrie, aspoň viem, že dobre vyzerám a jednoducho rátam s tým, že keď sa trochu sporejšie oblečiem, budú sa za mnou obzerať, tak to proste funguje... asi by si s tým mala začať rátať a našim spoluobčanom pri kanáloch sa vyhýbať
dnes na mna vykrikovali uz aj 70 rocny dedkovia a jedna babka mi zahlasila ze som nemoralne a neslusne dievca, skrátka slapka a to som mala len sietkove pancusky a minikratasy co je na tom?
ja nvm...ale po mne sa obzeera skoro kazdy..asi to bude tym ze mam (skoro) 14 a nosim vybijane opasky a retaze a chodim v ciernom..ale co je na tm? nemozme sa obliekat ako chceme?...uznavam ze ako ked to dakto prezenie tak ako to neni dobre..ale ako aj ja si dam proste raz za 100 rokov minisuknu s dakym inym trickom..proste sa inak pblecem ako zvycajne ale nie za ucelom zaujatia ineho pohlavia...
mas jasne ze ked si das vystrih az niekde..po neviemco...ze budu obkukavat...ale napriklad namna kukaju aj stary..aj ked nemam vystrih alebo podobne hej..ffuj....bléé
to, ze sa na Vas chlap pozrie automaticky neznamena, ze by Vas chcel pretiahnut hned na strede namestia....
Ak nechces aby sa kukali tak sa neobliekaj vyzyvavo ak ti to prekaza...mozno keby po Vas ziaden chlap ani nestekol ta by ste si zacali aj vazit, ze by sa za Vami aj nejaky "styridsiatnik" obzrel....
Som zvedavy aka tema pride nabuduce...
"boze moj ten chalan po mne zmurkol, preco len nie som slepa, aby som to nemusela znasat?"
za peknou babou sa obzrie kazdy chlap, dokonca aj farar a nie kazdemu prebleskne hned myslienka sexu pri pohlade na Vas, nebudte prosim Vas domyslave....
..co tym chcete vsetky dosiahnut, ze si tu budete stazovat?..pripada mi to, akoby ste sa chceli len nenapadne pochvalit, ze kolki na vas pozeraju a okukuju.. :-! ..ako tu uz bolo viackrat napisane, neviem naco sa tak obliekas, ked ti to vadi..a ked ti to vad, neobliekaj sa tak..alebo si to okolie nevsimaj..a mozno ani nepozerali/nepiskali na teba ..
# 29 pikao: neverim ze sa vam v lete potia tak prsia aby ste museli nosit take vystrihy.dost chaba vyhovorka.viem co je to problem s potenim, ja sam sa nadmerne potim.
chodim ovela lahsie obleceny ako ostatny ludia a potim sa aj tak.
hlupe rozmyslanie... ked nechces aby ti kukali do vystrihu si ho nedavaj, ja nechcem aby mi ludia kukali medzi nohy tak nosim nohavice... jednoducha logika co cakas ked si das vystrih ze si to nikto nevsimne?
ber to z druhej strany, z optimistickejšej..o tridsať rokov po tebe ani holub nekukne, potom ti bude ľúto za týmito časmi..možno je vypiskovanie a "nenápadné" poznámky nepríjemné, ale to sa vždy dá prejsť s ignorovaním, alebo s odpoveďou ktorá ich umlčí a nakoniec...aspoň vieš že vyzeráš dobre niektoré veci sa nezmenia ale vieme zmeniť nás pohľad na ne a to pomáha
páči sa mi, ako tu niektorí chalani navrhujú habity alebo menej vyzývavé oblečenie. Vy chodíte hore bez úplne a keď čumíme, tak nie s vyvalenými očami... to chlapské občumovanie mi pripomína psov mojej tety... každý pišačik by rád byť ten, čo podá svoje gény ďalej...
Vy toto, my toto, zasa sú všetci chlapi rovnakí, miestami všetky ženy rovnaké, diskusia zasa dáva hlboký zmysel ...
Myslím, že keď sa slečna autorka (a zrejme nielen ona) tak strašne chce predvádzať pred mladými chalanmi, tak by si prosto mala uvedomiť, že zákon nestanovuje vekový limit pre možnosť zízania na baby a teda by mala rátať aj s tým, že sa obzrie aj starší ...
A neviem akú cenu má teraz na to nadávať ...
A samozrejme, už vidím, ako ona sama, keď bude mať nejakých pekných 50, odmietne pohľad na pekného mladého chalana preto, lebo by sa tým mohol cítiť dotknutý
udivuje ma z jakych blbosti sa dokaze rozprudit taka diskusia proste si to netreba vsimat... takto kebyze nemate prazdne hlavy tak vas to vobec neserie pretoze ked sa ti toho vela deje v hlave tak nemas cas vsimat si kto po tebe kuka abo piska
ja osobne si to vobec nevsimam a ked som s niakou kamoskou potom mi len hovori ze "jeziis ten po tebe jak kukal" a mna to vobec nezaujima
ale tie výstrihy to je hovno proti tomu čo sa mne stalo zateplovali našu bytovku a som normálne prišla domov zo školy a išla som sa prezliecť do vecí čo mám na doma(tepláky tričko) a som stála v podprsenke a v nohavičkách v izbe a som pozerala do skrine a som sa otočila a v okne voláky robotník pozeral na mňa ň..debil ešte mi aj zakýval som si vôbec neuvedomila že by mohol by niekot na lešení akurát pri mojej izbe
snazim sa byt na urovni ale niekedy sklznem na dno a pytam sa : aké cecuľky ? uznavam ze je vam to neprijemne ale niekedy vam to aj isto lichoti takze nerobte drahoty a hlavne experimentujte s vystrihmi aj nadalej, muzska cast populacie vam bude isto velmi povdacna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
osobne pouzivam stare dobre jemne trapne hlasky typu
,kde mam oci?,
,ano mam pekne velke modre oci vsak,
a ked to uz hranici zo vsetkym tak
,nesahat pouze koukat - ale ani to by si nemusel,
xD viem trapne xP ale co uz... ked chlapi vedia byt niekedy pekne dotieravi xP
šak keď už chodíte skoro holé, výstrih po piču tak sa čo čuduješ...daj si habit a uvidíš kolkáti sa otočia...
(Večerníček je nebezpečný pro vaše děti
Večerníček se pohybuje po pochybném schodišti bez zábradlí. Chladnokrevně při tom škodí životnímu prostředí rozhazováním papírů, které patří do kontejneru s recyklovaným odpadem.
Večerníček na konci schodiště bezmyšlenkovitě skáče do neznámých hlubin. Stále se při tom usmívá, což může u nezletilců evokovat pocit, že by měli napodobit jeho sebevražedný skok do hlubin.
Večerníček, ač zjevně dítě, řídí automobil. Opět se usmívá, ačkoli není připoután bezpečnostním pásem. U dětí to může evokovat představu, že řídit bez řidičského průkazu bez připoutání pásem je velká legrace.
Večerníček balancuje na nebezpečné tyči zakončené kolečkem. Nevěnuje se dostatečně řízení, čímž ohrožuje nejen svoji bezpečnost. Napodobení Večerníčka může způsobit těžké úrazy.)
Inač minule som na to myslela, že či tie decká potom nemôžu napadnúť nejaké kraviny, keď tam ide po tých divných schodoch.
u 40 ročných chlapoV
sorry ja si to nemôžem odpustiť
a inac, stary ludia su horsi v tomto jak mladi.. co mi priatelka hovori o typkoch, co chodia ku nej do prace
dcérenky si daju výstrih a potom sa hraju na primadony to už je moc
akoze niektore holky to vedia pekne prehnat
no a co?
nahodou xD za sporo odetou krasnou zenskou sa aj ja obzriem.. a co xP
ale to celkove obzeranie sa chlapov..
nieje to o obleceni je to o tom ako sa to oblecenie nosi
ked si da rolak neaka totalna lata, utiahnuta, co kraca po ulici ako duch tak sa neobzrie nikto..
ked si da rolak sebavedoma holka co ma vsetko ako ma mat.. tak sa obzrie pekna kopka chlapikov...
a tak je to aj s vystrihmi...
btw. raz davno mi hovorila babka xd , ze aj na vystrih platilo kedysi take neake nepisane pravidlo, dokedy je to vkusne... ze zena ked si zmera palcom a ukazovakom dlzku od tej jamky (medzera na krku medzi klucnymi kostami)po bradu, tak vystrih by mal byt maximalne taky velky ako je ta dlzka xD dlzku vystrihu merame od tej jamky ku ciarocke medzi prsiami xD
juj to znie inac zlozito xD ale ona to vielepsie ukazat ako to viem ja napisat xP
tak take oldies pravidlo xP
mozno to chalani nevedia pochopit, ale zeny zase asi nevedia pochopit, ze prsia instinktivne chlapov pritahuju a rovnaku pritahuju aj nase pohlady a ked mas pekne prsia a mas ich napolovicu vyvalene von, tak sa prosim necuduj, ked padne nejaky ten slintavy pohlad. ...
uzivaj si to xP
lebo ked budes skareda stara a tucna neobzrie sa ani ten ozraty cigan...
kapis? xD
alebo taka sexi prdelka.... uf xD xD xD
tak fayn nerozvasnujem sa xP
ale holka xD neber to tak tragicky ked ti niekto ocumi kozicky xD
A mimochodom, keď si baba dá výstrih, minisukňu...čokoľvek vyzývavé, musí očakávať, že zaujme mužské pohlavie
A ked sa ti to nepaci, oblec sa primerane tvojim poziadavkam na druhu stranu alebo cry more
ja úchylnosti píšem iba na nete v reály som slušák..
problem nastava u NABOZENSKY ZALOZENYCH LUDI KTORY ANI V 3.TISICROCI NECHAPU ZE NABOZENSTVO JE IBA DRUH MOCI KTORA MA SVOJU DAN A MNOZSTVA OBMEDZENI KTORE VLASTNE ANI NEUCIA LUDI KU PRAVEMU PLNOHODNOTNEMU MIERUMILOVNEMU ZIVOTU IBA VAM KRADNU DUSE.UCIA ICH NEZMYSLI A POOTOM TO TAK VSETKO VYZERA
ale robotníci pískajú po každej, len podľa oblečenia sa mení intenzita - aspoň ja mám také skúsenosti...
je to nepríjemné, hlavne ak máš priateľa, lebo ty sa chceš páčiť jemu ale zazerajú všetci. ale tak ako tu už bolo napísané, užívaj si to. veď si ešte mladá a myslím si, že každej babe lichotí, keď o ňu niekto prejaví záujem. aj keď, chápem, že o 40-nikov pri lopate nijaká z nás nestojí, ale tak aspoň vieš, že stojíš za povšimnutie
ja osobne keď idem von som rada, keď sa za mnou niekto obzrie, aspoň viem, že dobre vyzerám a jednoducho rátam s tým, že keď sa trochu sporejšie oblečiem, budú sa za mnou obzerať, tak to proste funguje... asi by si s tým mala začať rátať a našim spoluobčanom pri kanáloch sa vyhýbať
Ak nechces aby sa kukali tak sa neobliekaj vyzyvavo ak ti to prekaza...mozno keby po Vas ziaden chlap ani nestekol ta by ste si zacali aj vazit, ze by sa za Vami aj nejaky "styridsiatnik" obzrel....
Som zvedavy aka tema pride nabuduce...
"boze moj ten chalan po mne zmurkol, preco len nie som slepa, aby som to nemusela znasat?"
za peknou babou sa obzrie kazdy chlap, dokonca aj farar a nie kazdemu prebleskne hned myslienka sexu pri pohlade na Vas, nebudte prosim Vas domyslave....
chodim ovela lahsie obleceny ako ostatny ludia a potim sa aj tak.
Ale žeby som po dievčati vypiskoval, alebo kričal nejaké blbé poznámky to nie - až natoľko zúfalí zasa nie som
Myslím, že keď sa slečna autorka (a zrejme nielen ona) tak strašne chce predvádzať pred mladými chalanmi, tak by si prosto mala uvedomiť, že zákon nestanovuje vekový limit pre možnosť zízania na baby a teda by mala rátať aj s tým, že sa obzrie aj starší ...
A neviem akú cenu má teraz na to nadávať ...
A samozrejme, už vidím, ako ona sama, keď bude mať nejakých pekných 50, odmietne pohľad na pekného mladého chalana preto, lebo by sa tým mohol cítiť dotknutý
takto..chod do Neapola.. a uvidis co su to zvierata a hormony muzov
A nehovor že ti to niekedy nepadne dobre keď sa po tebe obzrejú a zvyšuje ti to sebavedomie
ja osobne si to vobec nevsimam a ked som s niakou kamoskou potom mi len hovori ze "jeziis ten po tebe jak kukal" a mna to vobec nezaujima