prvy ? som bol sklamany..lebo vsade sa sex precenuje a ja som asi od toho cakal privela .. a este k tomu bolo to v zime v aute a mali sme tam take gumove koberce..si pamatam ze 2 dni sm mal na kolenach kocky otlacene
bolo to skvelé prvý krát som si zasunul a bol to užasný pocit, nahé telá, vzájomná blízkosť a láska ... neviem čo by som tam mal viac opisovať hh proste celé to bolo skvelé ... netrvalo to dlho, len zopár minút
eh..ja to este stale neviem opisat, ale bolo to velmi krasne
a na moje velke prekvapenie, netrvalo to kratko ako u kolegov vyssie takze som si to vychutnal.. ten moment chcem znova zazit
Prvý nebol bohviečo. Nebolo to z lásky a dobrú pol hodinu mi trvalo, kým som sa spravil. Za odmenu za výdrž som však potom od holky dostal deepthroat. To už bolo viac fajn.
prvý sex, bol som nesmierne vzrušený,plný andrenalínu, odbehol som nahý v cudzom byte do kupelne opláchnuť si ho pod umyvadlo (nebolo na gumu) aby som sa mohol vrátiť na dalšie kolo.
Caute ludkovia prepacte ze rusim Smutné ale prosim vas aby ste podporili jednu kamaratku Haha velmi by jej to pomohlo www.pluska.sk/emma/fashion-central/priebezny-rebricek.html hlas pre SUMMER LOOK DAKUJEM VAM Haha) trva to sekundicku a bez registracie dakujeem
vtedy som bol z toho taky ze uz niesom panic ze parada a po case nie dlhom som si tak uvedomil ze som si to predstavoval krajsie a lepsie , celkovo cely priebeh , prostredie a tak mozno mam niekedy romanticke chvilky ale nevedel som sa spravit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a na moje velke prekvapenie, netrvalo to kratko ako u kolegov vyssie takze som si to vychutnal.. ten moment chcem znova zazit
@Davidq preco sa obavas ze sklames? Ked sa urobis raz mozes ist na dalsie cislo pri tom uz vydrzis dlhsie. Alebo ju mozes urobit rukou