Odbery krvi mi nikdy nerobili problem. A vzdy bola pri mne na alergologii taka sialena sestricika ktora vzdy kricala "NEPOZERAJ SA!!! STRIEKA TI KRV!! CHYT SI TO LEBO BUDES CELY OD KRVI!!" lutujem tych ktorym pohlad na krv fakt vadi a museli u nej absolvovat odber
brali mi krv nespocetne vela krat a pchali do mna ihly, ze mi to prestalo nejak vadit... neboli ma to, nevidim to ... ale ked citim krv, prid mi zle od zaludka
prvy raz mi bolo totalne zle, to som si musel az lahnut (ale bol som maly prcek ...
ale aj dva roky dozadu ma dostalo, ked kozny lekar prepichol ocinovi vred na tvari, vystreklo to a potom mu tam este aj takou lyzickou rypal
@juzepe Nie z pohľadu na to, ale mne vždy príde po tom zle, ani ma to nebolí veľmi, ale vždy po odbere krvi sa mi začne hlava krútiť.. Munlú stredu som bol na 17. ročnej prehliadke, a na predošlej, kde mi brala krv som odpadol, lebo som sa postavil hneď na nohy, tak ma teraz nehala ale 15 minút ležať tam na tej posteli A strašne teplo mi bolo, pri otvorenom okne ..
pred dvoma týždňami mi brala krv tak, že to tieklo na zem bo to jaksi nestihala naberať do tých ampuliek, a som sa tam musela ešte umývať bo som bola zakydaná od krvi ale inak odbery znášam v pohode, len mi ostávajú veľké modriny na rukách
mne krv nevadi... pri odberoch sa tiez divam, ako mi to vpichuje ale ked mi raz brala asi 3.5 ampulky tak mi zacali slzit oci trosku...neviem si predstavit, ze by som si ja mal nieco pichnut, zo mna fetak asi nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale to len pri injekcii,keď ma idu pichnuť,so samotnou krvou problém nemám
prvy raz mi bolo totalne zle, to som si musel az lahnut (ale bol som maly prcek ...
ale aj dva roky dozadu ma dostalo, ked kozny lekar prepichol ocinovi vred na tvari, vystreklo to a potom mu tam este aj takou lyzickou rypal
nie nevadi mi to kazdy december je v rodine stuntbikerovych masaker zabijacky a tak a pohoda akurat to smrdi ako na jatkach
..kvak..
nie, zle mi nebýva a už vôbec, ak sa nepozerám.......