Chalani: Ako to vnímate, keď dobýja dievča chlapca???
Priznajme si, že v dnešnej dobe už je všetko inak. Veľakrát sa stáva, že chalani nie sú tí, ktorí sa snažia zbaliť dievča. Túto rolu už prebrali aj niektoré dievčatá, mám na mysli tie, ktoré veria na lásku a sú ako sa povie na srdiečko
Nevidím v tom nič zlé. Šak kto má záujem o niekoho, nech ho prejaví. Čo majú ženské sa len modliť k Bohu aby ich ten a ten z ničoho nič chcel, keď majú o niekoho záujem?
nechcela by som "dobiedzať" do chlapa ja... asi som naozaj zo starej školy, ale pocit, že sa niekomu vnucujem a len ma "trpí" a naučí sa ma mať rád...no toto nikdy...(ble)
nestalo sa mi to nikdy, ale nebránil by som sa tomu, páčilo by sa mi to a zároveň by dotyčné dievča malo u mňa +... totížto nie veľa dievčat o mňa stojí
moja osobna skusenost,:ako maturantke sa mi neskutocne pacil chlapec, tak som sa snazila tak ,,nenapadne" dobijat... sem tam nejaka ta sms, posedenie v bare pri vine, pozvala som ho na ples, bol na mojej stuzkovej on sice vsetky pozvania prijal, ale pochopila som ze z toho nic nebude, pretoze on sa tvaril ako kamarat, dokonca sa neunuval ma ani odprevadit domov.... no a skoncilo sa to tak ze som sa citila trapne... a v tedy som si povedala ze nikdy vic nebudem ja dobijat, ale budem dobijana...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Keď si to tak spätne uvedomím, u mňa väčšinou tie kroky smerujúce k intímnemu zblíženiu spravila žena