To snad nemozes mysliet vazne. Takto vnimat muzov je predsa uplne chore. Takeho muza len prefackat. Taketo poziadavky na zenu, ako keby bola nejaka sluzka...ach jaj. Uplne staci ten sex a jedlo.
spýtala som sa to preto, lebo dosť mužov čo poznám sa takto vyjadruje o ženách, nemyslím tým, že žena je mužova slúžka, ale to, že práve tie veci čo som vymenovala v prvom príspevku sú pre muža dôležité, aby bol spokojný v partnerstve. Ženské časopisy nečítam už niekoľko rokov... (možno keď som mala 15).
JEDINÉ čo som kedy od ženy chcel je, aby mi ostala verná , stále ma lubila a neklamala mi. Nepotrebujem každý deň sex, variť viem, ale nech je normálnou zodpovednou matkou prípadných budúcich detí.
nanestastie musim suhlasit s bunnyboyom, kiezby bolo dievca ktore by mohlo pochopit, ze niektory chalani by pre svoje dievca urobilo hocico a ze ich laska nema hranice...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
požiadavky mám hlavne na seba a dosť prísne.
rozhodne nestačí, musí ešte pravidelne, ochotne a kvalitne upratovať, umývať riady, okná, a čokoľvek iné čo si zmyslím vtedy keď si to zmyslím.
alebo inak povedané
-.-
( to je homer )
-.-
-.-
-.-
-.-
ad. 2 - nie