Pýtam sa preto, lebo mám chlapca s ktorým sa velmi lúbime, a chcem aby nám to vydržalo čo najdlhšie preto sa pýtam čo vám na babách vadí, alebo prečo ste sa rozišli so svojou bývalou priatelkou trápne komenty si nechajte pre seba :p pýtam sa naozaj
čo mi vadilo? že vymýšlala a nevedela sa ovládať ... žiarlivosť bola normálna, každý je taký ... ale ak vela vymýšla a robí ,,chyby,, reálne ... fyzické ... a neustále ich lutuje ... to je problém ... to už ospravedlnenia nič potom neznamenajú
treba hlavne zdielať rovnaké názory aby bolo všetko ok ... (tie základné)
To, že mi všetko zakazovala, a jediná aktivita, ktorá jej vyhovovala bola , aby som sedel doma. Vzdy ked som sa obzrel po inej mal scénku jak s telenovely.
To ze chodila na babske jazdy zo single kamaratkami a balili vsetky chalanov aj ked ona nie zevraj sa len zoznamovala a potom jej este nevadilo ma zobudit o 4 rano nech pre nu skocim autom do mesta 20 km a este pri rieseni problemu neakeho aj malickeho vsetku vinu hadzala namna aj ked nieco zle spravila nakoniec som sa ja musel ospravedlnovat
Jednoznacne podvadzanie, nonstop flirtovanie s X cudzimi chlapmi a ozranske babske jazdy po diskotekach. Jasne, ze zenu netreba drzat doma a zakazovat jej, ale pokial je vo vztahu tak sa podla toho musi sakra trochu spravat.
na mojej mi vadilo že som za nou stale musel cestovat do stupavy , pritom ona taka ochotna cestovat za mnou nebola.
Potom že vzdy ked sme sli von tak brala so sebou tie svoje uchechtane kamaratky , no proste chcem som mat s nou krocha sukromie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
treba hlavne zdielať rovnaké názory aby bolo všetko ok ... (tie základné)
hlavne si doverujte a robte kompromisy..
a co mi vadi pozna moj pinkod na kreditku
Potom že vzdy ked sme sli von tak brala so sebou tie svoje uchechtane kamaratky , no proste chcem som mat s nou krocha sukromie