viem ze tento sviatok sa uz neoslavuje ako za komunizmu ale co by im spravilo keby nam babam aspon napisali smsku,zavolali,alebo inak dali najavo ze na nas nezabudli a ze sme pre nich dolezite..
Prepáčte, ja viem, že MDM by sa páčil mužom, ale predstavte si čo by vám tak ženy kupovali! Kúpiť kyticu na rohu vie každý..., ale čo kúpiť chlapovi. Ja osobne mám problém, keď idú Vianoce- mám bratov- štyroch. Ak ja neviem kúpiť niečo pre nich, čo ženy, ktoré majú priateľa, ale doma len matku a sestry??? Biedny výber darčekového tovaru v obchodoch by tomu tiež nepridal. MDŽ som u nás brala len ja a to tak, že som mame kúpila kyticu. Nezáleží mi na tom, že vraj to majú kupovať chlapi. Som natoľko rozumná, že to neočakávam od nikoho.
ludia maju ine starosti: pracu, skolu, momentalne maturity, rodinne problemy.........
a este vycitajte ze si nikto nespomenie na tento totalne zbytocny sviatok. ked mam chut zenskej kupit kvetiny, spravim to kedykolvek inokedy aj bez toho aby som sa musel pozerat do kalendara
Ja osobne som na to uplne zabudol viem, ze maju sivatok ale mal som aj ine povinosti. A okrem toho je aj den muzov mam pocit a na to sa uz uplne serie ... alebo MDM nie je? mam pocit, ze ano
Syriana: no, ak vidis problem len v darceku, tak to je fakt dobre ved mu mozes kupit napr. vzacne pivo, flasu nejaku, popripade dobry sex (ale len ak si partnerka ), alebo ani dobra cokolada neje zla... takze sa nevyhovaraj ze nevies co kupit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale tak, možno si ešte niekto do polnoci spomenie
(spravy to istili, ale to uz je trosicku neskoro)
staci?
a som tiez za MDM
ludia maju ine starosti: pracu, skolu, momentalne maturity, rodinne problemy.........
a este vycitajte ze si nikto nespomenie na tento totalne zbytocny sviatok. ked mam chut zenskej kupit kvetiny, spravim to kedykolvek inokedy aj bez toho aby som sa musel pozerat do kalendara