Nie je to tak?Osobne si myslim,ze nie je fer aby o nas nikto hovoril ze sme uchylaci a podobne.Viete tie vase suknicky robia v nas cudne rozumove pochody.neprovokujte a nijaky uchylaci nebudu.my taky nechceme byt.Chapeme sa ?
A keď slušná baba, čo sa neoblieka a nespráva ako štetka povie niečo normálne a hneď tomu dajú nejaký iný, hnusný zmysel, tak si za to môže sama?! Ja len na nete napíšem niečo a hneď na to odpíšu asi 10ti nejaké sprosťáčiny! Včera som napísala, či je 169cm baba skôr vysoká, alebo nízka a dostala som na to odpovede, že oni majú 18cm. >: /
Stačí mi počúvať spolužiakov, keď sa bavia medzi sebou (a to máme aj zopár trochu starších, takže nie, že to sú ešte decká), no fuj... A to tam nie je žiadna baba, ktorá by ich k tomu vyprovokovala.
Ale veď musia, ak je to v prírode zakódované, aby si pritiahli toho naj... samca a zaistili si budúcnosť. Ale vážne, takto to je, bol o tom aj dokument. U zvieratje to zase opačne,tam sa pret´tčajú samci, samozrejme sa nájdu výnimky aj u ľudí
ak dievca si drzi chlapcov na uzde a urci im jasne kde je hranica...tak isto si viac nedovolia....chlapec urobi len to co mu dievca umozni a povoli....cize ak niektora sa stazuje, ze sa chlapci ku nej uchylne spravaju....nezhadzoal by som vinu len na nich...
Pravdaže sú chalani úchilný, pravdaže aj baby. Pravdaže baby aj viac ako my niekedy, neviem či nie aj vždy, len oni to skovávajú, ako ja Ale tak nechápem chalanov čo slintajú po každej sukni a hovoria ako by ich pretiahli. Keby k tomu došlo tak by plakali za mamou. Baby nemôžu za to že sme úchilný, jedine tak za to že sme nadržaný. Ale chalan čo sa nevie ovládať má asi fakt mozog tam dole. Nič proti takím nemám, ale sú to loseri.
@pumaamravec aj ja som uchylna a viac ako niektory kamarati chalani ktorych poznam coste najlepsieho kamarata provokovat v pyzamku ktore pozostava len z kratkeho tricka ani nie po zadok je zabafka a potom mu slubovat ze ho znasilnim do jeho narodenim a potom ked budem pani m. akoze manzelka tak ho priviazem o postel a vsetko mu vratim prijemnym neznym sposobom
@23 No no možno to chceli chalani, ale kto s tím súhlasil a dal si to na seba?
Mi nepovedz že sa ti nepáči keď po tebe pozerá neaký pekný chalan, aké máš ty pekné nohy Ale nevadme sa o tom. Používate to aj na zvádzanie chalanov a koniec. Mne je to v podstate jedno.
jasné a sporáky vyrábajú pyromanov, polia s makom narkomanov, zvieratá, ktoré pretŕčajú riťky v zoo zoofilov ... všetko to len provokuje, to je život, čo?
Ale holke sa paci take oblecenie co sa paci chalanom...cim viac sexi, cim viac vystredne, tym viac sa to holke paci... overene... velmi zla vyhovorka, ze to nosi, lebo sa jej to paci...
podla mna sa tu trosku preplietaju pojmy nadrzanosti a uchylnosti...uchylne je ked sa rozpravaju kamosi a jeden zacne basnik o analnom koliku a nadrzane je ked chlap povie na kazdu druhu peknu, ze tu by tak rad pretiahol.
ALE FURT SA POVIE ZE CHALANI NEBUDTE UCHLNY:::ALE AK MY POVIEME ZE BABY NEBUDTE UCHYLNE,zneje to trpane ... ale to nie je ze o hormonoch..sak mam skoro 20,a stale je to to iste ..provokujete ..fest..nemam vas rad!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
uz ich vidis..
Mi nepovedz že sa ti nepáči keď po tebe pozerá neaký pekný chalan, aké máš ty pekné nohy Ale nevadme sa o tom. Používate to aj na zvádzanie chalanov a koniec. Mne je to v podstate jedno.
Najbližšie si asi zoženiem vrece od zemiakov, aby som náhodou neprovokovala.
ked ta to tak "rozrusilo"
...