Ahojte.... mám taký pre mňa veľký problém (pre iného chalana je to myslím "hračka") ale ja to naozaj neviem... takže, pre onanovaní, je to všetko v pohode, ale ked už ide do toho najlepšieho, tak vtedy nastáva ten problém, ked už idem ejakulovať tak nevie
Ale chalan ma moje sympatie. V profile nemal gramaticke chyby a jeho najoblubenejsia historicka osobnost je Napoleon... Hmm... Tak drzim palce, aby sa Ti podarilo dostreknut tam, kam mas namierene...
boha sak ide o to aby si sa pravil, ne?? naco ti je poradny vystrek?? sice ja mam co hovorit, ked cera som dostrekol na skrinu asi dva metre za mnou...
Vies nieze by som bol nejaky uchylak ale skus si neonanovat aspon mesiac a uvidis ako to pojde .. az chces az tak aby strikalo .. hmm nic ine nezostava ako sa spolahnut ete na to
someonek tyzden ti v pohodke staci myslim ...ak nie zer vitaminy na zlazy v penise ci co to tam je nech ti ich posilni a budes striekat ako Chuck Norris
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale ak ces fakt striekat, tak si nehon mesiac a potom budes rozbijat genom okna..
jaaaaaaj jazero
boha sak ide o to aby si sa pravil, ne?? naco ti je poradny vystrek?? sice ja mam co hovorit, ked cera som dostrekol na skrinu asi dva metre za mnou...
No a ak chceš prestrelovať steny tak si nehon vyše týždna alebo pri drnkaní oddialuj vystreknutie nie minútu ale 35 minút.
Re Aio: Chcel si povedať pred tebou nie