„Prichádza chvíľa spytovania si vlastného svedomia. Muža nepoznáš po pachu, ale podľa kúpeľne. Pretože prototyp muža, ktorému vo vani treba víno a olivy je akurát do lacného filmu. My máme desiatku vecí, ktoré sú v každej kúpeľni správneho chlapa nenahraditeľné. Navyše nielen ako dekoratívne predmety.“ Aj keby som bola hetero, tak hentaké slizké monštrum práveže skôr odveziem zviazané v kufri priamo na psychiatriu.
mne sa (teraz uz tak nie, ale) hlavne v puberte dost potili nohy, tak som pouzival taky sprej.. vzdy rano, predtym ako som si dal ponozky... a urcite to pomohlo... ved ked si mozeme na seba striekat dezodorant v podpazusi, tak preco nie puder, alebo sprej na smradlave nohy?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ty dnesni muzi, a hlavne chlapci su cim viac "zženštilí"
Cele mi to prislo ako "spravny muz" = "namyslene hovado + gay + metrosexual + boha ani neviem ako tu nechutnost nazvat".
Vidieť, že väčšina z vás nebola na vojne a nenaučili vás (žiaľ Bohu) aspoň tam čistote.
No k ostatku, hlavne k žiletke sa nepriznávam