chodila som s jednym chalanom a slubili sme si ze ked sa rozijdeme tha sa nebudeme navzajom ohovarat!No jedneho dan mi dal kosom a mna to vobec nenasralo som mu napisala sms ze oki ze suhlasim a nechala som to tak!Jemu asi prekazalo ze mi to nevadilo tha
Mila autorka vies co mas spravit aby ti uz nezral nervy? Zabi ho, hod ho do kyseliny bude to tak dobre vsak?
Kto ma rozum ty ci on? Taktiez suhlasim s Rockstarom. natrafis na jedneho kokota a potom sme uz vseci jebnuty bez ohladu. Cize mi nie sme blby ale blba si ty predovsetkym, ze si chodila s takou matrtou. To, ze si blba som myslel obrazne ako len taky priklad.
najlepsie si to nevsimat a kaslat na to. kto uveri kecam? iba ty ktory sa pravdu nechu dozvediet
sa nedivim, preco sa s tebou rozisiel...ale na druhej strane neznasam ohovaranie...tak proste neries to.. nepadni aj ty na jeho uroven..ono to prejde, ze ty na to nereagujes...jebnutost neodstranis
hm predpokladam, ze ten chalan mohol mat takych 12 az 14 rokov...ehm no jasne, ze chalan dodrzi slub...boze to ako keby som verila, ze kamoska videla martana...a mas 12, tragedia sa nekona...neodplacaj mu to rovnako...nevsimaj si to a radsej ho skur inac ako nadavkami...skus pouzit rozum nie prave naebanu cast svojho ja
chlapy su jebnuty ??? mi aspon vieme vacsinou co chceme a vieme si povedat, ale vy ste vacsinou falosne a zaujimaju Vas len picoviny a o ziarlivosti ani nehovorim a pri tom ste ovela zakernejsie a horsie ako chlapy...
ahoj ja nehadzem do jedneho vreca. Pouzil som vacsinou a musis uznat ze baby vedia byt cast ovela horsie ako baby a ked volaco vyvedu tak sa tvaria ze nic ako keby sa nic nestalo, ale keby to urobil chlap tak je zvozeni pod ciernu zem ...
hehe,rozxod cez sms,ohovaranie,nadawky 12-14 rocny par:}}..tho daniele steelova ci jak sa pise ta brzda by to lepsei nenapisala...ale treba uznas ze asi kazdy z nas zazil taketo ,,lasky,,
Takze zase uzasny nazor, "CHALANI SU...", vynikajuco, bravo.
A dalej, inac musel to byt naozaj super vztah, ked uz pocas neho ste sa dohodli co sa bude diat ked sa rozidete. To ako ked niekto si najde babu alebo chalana, a hned si povie co sa bude diat ked sa rozidu.
Ja neviem, ale vztah dvoch ludi by mal byt z lasky. A ked je z lasky je troska "udrbane" ked sa dohadujete co sa stnae ked sa rozdiete.
S tohoto my hned vypliva aky vas vztah bol, aky mal ciel, kolko mate obaja rokov a stvojho duchaplneho nazoru tipu "CHALANI SU..." aj tvoju mentalitu.
ironpeter a cheeekee: je to diskutabilne ale ked sa pozrieme na starsie generacie vela krat som pocul ako sa obesil chlap,ako sa odstahoval z domu chlap,ako zacal pit chlap ale kedy sa to stalo zene ? myslim ze zenska zakernost je 1000 krat nicivejsia ako muzska ale nie vsetky zeny su mrchy...
Vážne ten názov je strašný. Už som niekde spomínala, že ľudí nemôžme takto rozlišovať na mužov a ženy, lebo každý človek je iný.
Nevšímaj si to, že ťa ohovára, aj keď to vie poriadne naštvať. Ale je to aj na niečo dobré, takto aspoň uvidíš, kto sú tvoji skutoční priatelia. Keď má človek rozum, tak neuverí len tak tomu, čo niekto povie.
A ostatným: veď ju neodcudzujte, ako ste už spomínali má len 12, tak ešte nemusí byť taká inteligentná ako vy.
ts ze nehadz nas do jedneho reca... bola som donutena kedze chalani ma donutili! moj bratranec kvoli jednej kurve bude tvrdit ze nenavidim secky baby lebo vkuse len namotavaju a davaju odjeby! a ja ze conas hadzes do jedneho vreca? ja som ti nic nespravila. a ona ze: mne mozno nie ale druhym to iste robis... akoze... chalani su svine... feminizmus
...a preto su chalani blbci! lebo sa s tebou 1 rozisiel.... ked ti da profka za 5 z testu tak tu bude dalsia tema-profesori su blbci..ked zmeskas bus "soferi su blbci" ked ta rodicia nepustia na ozieracku tak "rodicia su blbci"... moja nemam slov
vies co ti moze?vykasli sa na neho...ked uvidi,ze aj toto ti je jedno,tak proste...prestanu ho bavit aj ohovaracky...a nie vsetci chalani su rovnaky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a nehádž nás do jedného vreca,vďaka)
Kto ma rozum ty ci on? Taktiez suhlasim s Rockstarom. natrafis na jedneho kokota a potom sme uz vseci jebnuty bez ohladu. Cize mi nie sme blby ale blba si ty predovsetkym, ze si chodila s takou matrtou. To, ze si blba som myslel obrazne ako len taky priklad.
najlepsie si to nevsimat a kaslat na to. kto uveri kecam? iba ty ktory sa pravdu nechu dozvediet
Neries ho, nech si hovori o tebe co chce, viem, ze to neni prijemne a zranuje ta to, ale tvoji skutočni priatelia tomu neuveria.
Sak jemu sa to raz vrati.
ahoj ja nehadzem do jedneho vreca. Pouzil som vacsinou a musis uznat ze baby vedia byt cast ovela horsie ako baby a ked volaco vyvedu tak sa tvaria ze nic ako keby sa nic nestalo, ale keby to urobil chlap tak je zvozeni pod ciernu zem ...
Takze zase uzasny nazor, "CHALANI SU...", vynikajuco, bravo.
A dalej, inac musel to byt naozaj super vztah, ked uz pocas neho ste sa dohodli co sa bude diat ked sa rozidete. To ako ked niekto si najde babu alebo chalana, a hned si povie co sa bude diat ked sa rozidu.
Ja neviem, ale vztah dvoch ludi by mal byt z lasky. A ked je z lasky je troska "udrbane" ked sa dohadujete co sa stnae ked sa rozdiete.
S tohoto my hned vypliva aky vas vztah bol, aky mal ciel, kolko mate obaja rokov a stvojho duchaplneho nazoru tipu "CHALANI SU..." aj tvoju mentalitu.
Cize klasicka mala pubertiacka.
Nevšímaj si to, že ťa ohovára, aj keď to vie poriadne naštvať. Ale je to aj na niečo dobré, takto aspoň uvidíš, kto sú tvoji skutoční priatelia. Keď má človek rozum, tak neuverí len tak tomu, čo niekto povie.
A ostatným: veď ju neodcudzujte, ako ste už spomínali má len 12, tak ešte nemusí byť taká inteligentná ako vy.
A s čím chceš konkrétne pomôcť?
po druhe:baby dokazu byt tiez ,,svine"a niekedy aj vacsie
a po tretie:stava sa,uz s tym nic nenarobis a ignoruj to
Vies co najprv si zozen viac rozumu do tej tvojej sprostej hlavy a az potom nieco napis...
p.s. Tym sa ale nechcem zastavat toho debila, ten je naozaj blbec