jasne zeby to ziadnej nevadilo ... robila by si co by chcela (nezeby to tak nerobili aj tie co zarabaju menej) a navyse ak by nieco protestoval mala by tromf v rukave - ze zaraba viac jak on tak nech je ticho bla bla .... zle formulovana otazka ... a aj tak, toto je len hlupy birdz ... realny zivot je trosku ina situacia
nevadilo.... a chcela by som aby to bolo tak že by bola domácnosť 50 na 50 rozdelená ohladom financíí... aby neprišlo k tomu že by sa chlap cítil menej cenný
a bolo by to fajn lebo by som vedela že som schopna sa o seba postarať aj bez neho keby čosi
Ideálne by samozrejme bolo, keby to bolo vyrovnané. Ale radšej menej ako viac, ked už si musím vybrať. Z pozorovania blízkych...:/ žena má aj iné povinnosti okrem práci a tie nezmiznú tým, že zarába viac. Preto mi to príde dosť neakceptovateľné. Nemá život, len maká v práci a potom maká doma. Muž za nu málokedy všetko uprace a porobí všetky domáce práce. Tak to proste je. Možno sú výnimky, ale zatiaľ o nich neviem, takže...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
bola by som spokojná keby to tak bolo
a bolo by to fajn lebo by som vedela že som schopna sa o seba postarať aj bez neho keby čosi