romantický večer pripravený mojou priateľkou? no dal by Boh aby sme sa vôbec videli nemuselo by to byť nič extra a nemám žiadnu predstavu, základ by bol byť s ňou keďže sme sa už nejaký ten piatok nevideli
koncert alebo nejaka sermiarska akcia potom vecera alebo este aj pred tym hudba...sviecky, podvazky...a film tiez nie je zly napad a tak...nieco take naozaj zalezi na tom ako poznas tu osobu a co ma rada ...hlavne sa prebudzat a mat usmev na tvari
vdacny by som bol aj za obycajne lezanie v posteli pri nejakom fajn filme... ale ak by to malo byt naozaj nieco romanticke, tak nejaka fajn vecera, prechadzka niekde pripadne kino...potom domov nejaka flasa vinka a chvilka pre nas dvoch..
.... ale to som moc narocny a asi pozeram moc vela tych americkych picovin romantickych
nuž, ja osobne si nejako nepotrpím na také veci ako sú sviečky, večere a podobné veci... mne skôr ide o tú spoločnosť tej frajerky a čo už by sa vtedy robilo, tak na tom vlastne ani nezáleží... len za romantiku určite nepovažujem nejaké skupinové stretká alebo rande alebo čo za nezmysli keď sa to tak vezme, tak už len samotné súkromie a intimita sú znaky romantiky, teda aspoň pre mňa
večera v reštaurácii, kino (ale len nejaký kvalitný film, nie nejaká americká sra*ka), potom domov peši (ak teda nebývame 10km odtiaľ a popri ceste je len kukurica), okúpať sa ak sa zmestíme tak aj spolu, a potom krabicové víno až kým neuvidíme opäť tú večeru.
alebo obyčajné a pozrieť si ešte nejaké fajn vidá alebo časť seriálu doma....a potom....potom to už ide samo
Ja si robím často takéto romantické večery, keď idem domov - síce sám, ale v lete ak svieti mesiac a studené závany vzduchu sa striedajú s teplými, tak je to fakt paráda, navyše kukurica takto v noci dobre vonia
Ak sa ale partnerka napríklad bojí, tak to asi veľmi romantické nie je samozrejme.
Vieš...určite nič extra...mne by proste stačil čas strávený s ňou, pretože by som bol šťastný ...zas by som sa cítil hlúpo kebyže pripraví pre mňa taký program, ktorý by zas nudil ju aj ked by to možno nedávala na javo, ale premohla sa kvôli mne...ako správny gentleman by som sa prispôsobil jej a chlap by mal robiť prvý krok a nie ako nejaké ehm, ktoré mi napíšu napr. nejdeš na rande a tak...ako niektorým chlapcom sa to páči ked za nimi doliezajú doslova...ale táto doba je trošku naruby
ak by som teda mal priatelku tak tiez klasika vino fajnoty prechadzka srandy spolu strasne veeeela smiechu ze ta brucho bolíí ....a potom tulit sa pri filme a tak dalej hmmm....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
.... ale to som moc narocny a asi pozeram moc vela tych americkych picovin romantickych
takuto by som prijal momentalne
alebo obyčajné a pozrieť si ešte nejaké fajn vidá alebo časť seriálu doma....a potom....potom to už ide samo
Blázniš? Ak bývaš 10 km a popri ceste je len kukurica, tak to je práveže najlepšie!
v noci, hej? pochybujem...
a mal to byť romantický večer a nie jebačka v kukurici
ale inak ak ti doplo..tak hybaj von ti ukazem proste prekvapko
Ja si robím často takéto romantické večery, keď idem domov - síce sám, ale v lete ak svieti mesiac a studené závany vzduchu sa striedajú s teplými, tak je to fakt paráda, navyše kukurica takto v noci dobre vonia
Ak sa ale partnerka napríklad bojí, tak to asi veľmi romantické nie je samozrejme.
to akoze ked zenska vynasla kevlar, tak by kevlar mali nosit len zeny ? alebo preco hento ?
to mala byt filozoficka otazka na zamyslenie