cvafko......maaam jedno veelku otazkuuuu co mam dat mojmu chlapcovi k virociu..........chodime spolu rok taq by to malo byt nieco co mu povie ze ho straaasne luuubim........viete mi nejakooo pomooct plllsss=,(
C´mon ľudia, ja napríkald som medzi jedenástym a trinástym rokom života mala neskutočnú potrebu vláčiť sa s niekým, našťastie ma to prechodne opustilo.
Kúp mu nejaké písacie potreby.(Výnimočne neurážam, myslím nejaké pero drahšie než 15 centov, alebo taký ten obrovský skicár, diár, lepší peračník..)
Poradte mii x( nwm cho dalej x( chodila som s matejom ktoreho som stvasne luvila x( aj luviim x(( no mysliim ze uz on mna ne x( bolo to takto : bola som sama a on mal dojst ku mne a aj dosiel a my sme spolu chodili dva a pol roka a on dosool ku mne a ja som mu pozerala telefon a este den pre tim tam mal fotku o mne a trs nejaku inu pipku tak mal x( a ptm videl ze si kukam jeho tel a on ze us musi ist ani mi nedal pusuu a bez slov odysiel a odtedy sa mi ani len neozval x( pliiiiiiis ked mi viete poradit napiste mi x( ja us fakt newem se co x(
no taq vam vsetkym dakuejm neviem co vsetci mate proti mojej garamtike ale taq kazdy sme nejaky no=DD diky darcek uz mam a inak ja byt tou cocoriedkkou ci akot o bolo taq sa nanho pekne vykaslem
Chcela som ssa opitat že keby ste stretly chlana staršieho o dos vela rokov a zalubili by ste sa povedaly by ste mu to či by ste spolu nechodily ale bo by ste na to zabudly iba preto že ma o 10 rokov viac?????????,,,,,,,čo by ste vy robily ??????????????????????????????????
Tak najprv sa spytam ci mas vazne 13? ked ano tak chod na smyklavku a ked naahodou nie tak podla mna nemusis kupovat nic extra , skus mu len povedat ze ho lubis a ked aj on teba tak ani nic viac od teba chciet nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Šmárja..
závidím ti inak tvoju vyspelosť v 13-tich
Ale fakt máš 13 a ty ho strašne lúúúúbiš? V 13 som straaaašne lúúúbila svoj vankúš nie chlapca
Kúp mu nejaké písacie potreby.(Výnimočne neurážam, myslím nejaké pero drahšie než 15 centov, alebo taký ten obrovský skicár, diár, lepší peračník..)
A buď cool, kamaráť sa s gramatikou..
Nahodou, tieto prve kamalasky... na to mam pekne spomienky
A k teme: Kup mu macika
kebyse thu nesom ceknite moj nick simi.111
ked ani tam no tak ja nwm x(
skuuste cakat x(
stvasne vam dakujem x)
kííš
@stenatko to co?
prosim pomožte mi