všimli ste si aj vy že chalani na fb si dávajú do statusov farby? chcú sa babám pomstiť za ich výmysly? inak len tak z prče by ma zajímalo čo ktorá farby znamená ( veď aj oni vyzvedajú)
V súvislosti s tým sa mi momentálne zapáčil kamarátkin status
"Všetci chlapi tu píšu (predpokladám) farbu svojich slipov, boxeriek a pod. S nádejou, že sa vyrovnajú ženským "tajným hrám". Ide im to aj celkom fajn...
Chlapci, takto vám poviem, ja momentálne žiadne nemám. Ste viac?"
ťažké je niečo takéto si všimnúť, keď máme každý na fb iných kamarátov ... u mojich si to teda neviem predstaviť (ďakujem ti, niekoľko dní sa budem mať na čom smiať, postačí si to predstaviť) a predpokladám, že to bude farba spodného prádla, ako u báb, nejak sa mi nechce veriť, že by niekto prišiel s originálnejšou blbosťou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
+ @1
"Všetci chlapi tu píšu (predpokladám) farbu svojich slipov, boxeriek a pod. S nádejou, že sa vyrovnajú ženským "tajným hrám". Ide im to aj celkom fajn...
Chlapci, takto vám poviem, ja momentálne žiadne nemám. Ste viac?"
Baby sú sprosté že s týmto začali ale chalani že v tom pokračujú sú ešte sprostejší a trápny.