@hectahdarippa To človek ktorý v tejto dobe nemá mastné vlasy a podobne tak je gay ? No tak tak je v pipi No tak ostaň ďalej zaostalý 30 rokov späť nemusíš ísť vpred potom sa nečuduj.
a ked sa chceš už baviť, tak mi prezraď aspoň svoje krstne meno, a Rytmusa fakt nemusím, je namyslený perfekcionista a takých ja nemusím.......a skladby mám rád také ako napr. Era - Amen ......
a k tej teme, používam iba spraje značku Dolce a Gabbana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a nie! jqk vstanem tak idem von
Nie nepoužívam.
@zajkousko pochval sa
stahli, stahli ty si sa buď skvôr narodil, ale ťa matka prenášala 2 mesiace a ti to uškodilo na tvojom IQ......filip
a musím ťa sklamať ani sa nelakujem, ani nemalujem, som normálny chalan a možno som len krajší ako ty :/:/:/
a autor diskusie nie je buzna
no možeš si sním podať ruku, rovnaký drbo ..........filip
Fero ja som si ten klip ani nepustil, nemam ritmusa rád .........sú druhí, ktorí ma vedia zaujať.........filip
viem si predstavit kto ta vie zaujat
a ked sa chceš už baviť, tak mi prezraď aspoň svoje krstne meno, a Rytmusa fakt nemusím, je namyslený perfekcionista a takých ja nemusím.......a skladby mám rád také ako napr. Era - Amen ......
a k tej teme, používam iba spraje značku Dolce a Gabbana