myslim tym velke a vyrazne tetovanie nie ked si nad zapestie vytetuje nariklad tvoje meno 5x10 ale trebars potetovana cela ruka ako maju vezni v leopoldove.
@riddler tak malicke tetovanie ani mne nevadi. ale ked si potetuje celu ruku alebo si vytetuje na stehno samopal (tymto pozdravujem ivetku ) tak mne to pride ako prznenie zenskeho tela...
podľa toho kde ho má napríklad spolužiačka zo strednej ho mala nad prsiami a tam mi to prišlo také sexy neviem no : D ale keď ho má niekde na tvári alebo na nohy tak nie, ruky môžu byť
Ako kedy, ako ktoré. Vyslovene mi to nevadí, môže to byť aj fajn. Ale veľká časť tetovaní čo som videl pôsobí lacno a neoriginálne - a v takom prípade to o niečom svedčí, ak si tým žena "poznačí" telo - a to by mi asi vadilo.
Staci mi jedna ruka aby som napocital kolko zien s peknym tetovanim som videl.
Mne je to proste uplne jedno. Sam som chcel tetovanie, vybavil som si chlapika, mal som vsetko pripravene a nesiel som lebo sa mi proste nechcelo. Je to pre mna nedolezita picovina.
Áno vadí mi to, nepáči sa mi to, hoc zo samotneho vzhladu dievčaťa to v podstate neuberá... ale nie, že sa mi nepáči ten obrázok, nepáči sa mi, že si ho dala.
@xxar3s wau, tieto dve veci sa dajú fakt porovnávat.. Moje telo bolo zmrzačené nehodou , mam plno jaziev,s tým žiť je už normálne ale dať si umenie na ruku nie je? Áno, ak si niekto vytetuje totálne nezmyselnú vec len zo srandy, ok, je to hlúposť, ale ak si dá niekto niečo, čo mu je blízke alebo co mu len spestrí telo, nevidím na tom nič zlé.. Hlavne to nazývať basistické, keď to sú trápne tribaly a mena cigáňov.. To je urážka pre tetovanie
Odkedy som viac skumal ako telo reaguje na kerky, tak sa mi to vobec nepaci. Ale moja byvala mala 2 a az tak velmi som nefrflal. Pokial to nevidim, tak je dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Mne je to proste uplne jedno. Sam som chcel tetovanie, vybavil som si chlapika, mal som vsetko pripravene a nesiel som lebo sa mi proste nechcelo. Je to pre mna nedolezita picovina.
davaju do ust tanier. ale ked sa to niekomu paci jeho vec. mne sa zmrzacene telo nepaci.
a) zo zenskej veznice
b) je muzatka
c) pracuje v bordeli
ale to je fakt len moj nazor. ak sa ti tetovanie paci kludne si ho daj ja sa nikomu do zivota nestaram.