Ahoj všetci ! Pred pár dňami som začala pozerať seriál Channel Zero. Na YT som sa dostala k videu, kde je celá epizoda tohto programu. Viete mi povedať o samotnom programe niečo viac? Existuje? Existoval? Vysielali ho niekedy? alebo ide iba o fikciu. Ď
Ďakujem v prvom rade za odpoveď, neveril som, že sa niekto nájde kto mi aj odpovie. Jasné čiže ide iba o fikciu aj keby bol vysielaný nikdy nespôsobil to čo v seriály? Teda jasné, že nie ved o tom by sa možno nevedelo , ale ani žiaden náznak? Inak našla som na YT aj creepypasty no nedopozerala som to dokonca.
@curls Presne to je účelom celej creepypasty...z 95% väčšiny ide len o fiktívne príbehy zahalené rúškom tajomstva a strachu, za účelom vydesenia jednotlivca.
Zvyšných 5% možno vychádza z reálneho podkladu, no i tak sa mnoho detailov následne pozmení, prifarbí a zveličí, aby sa príbehu dala tá správna šťava a hrôza.
@firestorm čiže ešte raz Candle Cove bol vytvorený no nikdy sa nevysielal. Vieš o pôvode spracovania do serialú, teda myslím za akým účelom vytvorili seriál Channel Zero. Chce to na niečo poukazať? Sorry určite by som to našla niekde na webe no nechce sa mi googliť lebo sa puštať už do dalšej časti. a rada by som o tom aj podiskutovala. kedže je to veľmi zaujímavý seriál možno aj väčšina vytvorených no aj tak mi príde niečim iný
Myslím že to nie je reálne, aby nejaký seriál natoľko ovplyvnil psychiku človeka, žeby začal zabíjať. Nabúrať sa do vysielania nejakých televízií by možno šlo, čiže možno takýto nejaký pirátsky program mohol existovať,ale to okolo toho je už vymyslené pre divácku atraktivitu. A pozri si aj druhú sériu, tiež je dobrá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Zvyšných 5% možno vychádza z reálneho podkladu, no i tak sa mnoho detailov následne pozmení, prifarbí a zveličí, aby sa príbehu dala tá správna šťava a hrôza.