pekny film taky...ze...pome fantazirovat...a k tomu cukolada...a vtipny dzoni...a one vtipne veci ako zmiznuty dom a tak.. plus ti spievajuci tajtrlici...pekne to bol
dobry film burtona zboznujem aj ja a mrtva nevesta a noznicovoruky edward, waw. proste som citala ze johny depp sa uplne rozumie s burtonom, obidvaja sa stotoznuju s hlavnymi postavami looserov a to sa mi na tom najviac paci...
Milujem ten film...len ho nemôžem casto pozerať lebo pri nom skonzumujem hrozne vela sladkostí ..ale milujem ho...A nie je to len hovadina predeti...ako niekto vyššie hovoril, ono to skôr vôbec nie je pre deti...má to pre ne prilis vaznu zapletku..takže hej, asi ti niečo uniklo A Johnny tam bol(tak ako vsade) uplne uzasny, toto a nožnicovo ruký edward su podla mna jeho najlepsie ulohy a oboje je take krasne a smutné...hlavne edward.
uzasny film videla som s johnym aj ten starsi neviem ci niekto z vas videl „Willy Wonka & the Chocolate Factory“ z roku 1971 tiez velmi pekne aj ked depp stvarnil wonku v tomto "novom" filme uplne uzasne...
Chiflada:ja som videla tusim,tiez starsiu verziu,cize asi tuto co si spomenula,pamatam si ale ze sa mi velmi pacila este som ale nemala moznost vidiet novy film,rada by som si ho pozrela...
tim burton, johny depp & danny elfman = zaruka jedinecneho filmu .. ani tento krat to nebolo inak. citala som aj knizku a toto je prvy pripad ked som spokojna s filmom podla knihy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Mam doma dokonca aj original DVD
pekny film taky...ze...pome fantazirovat...a k tomu cukolada...a vtipny dzoni...a one vtipne veci ako zmiznuty dom a tak.. plus ti spievajuci tajtrlici...pekne to bol