cavte...v skratke poznam jedno dievca osobne ( 3 roky ) na nete si piseme takmer kazdy den ale problem je v tom ze jej musim kazdy den napisat ako prvy aby sme spustili debatu...statisticky 10 ku 1 co zacinam chatovanie ja...nasral som sa a abstinol som 3
vacsina zenskych su proste take tiez to nenavidim. ale nemusi to nic znamenat. ak si stebou pise kazdy den a nema blbe vyhovorky ze musi ist tak je vsetko vporiadku... je to len blba zenska ktora chce aby sa jej ludia vtierali
@idzisko takéto niečo som riešila pred pár rokmi, síce sme sa na tom trochu pohádali, ale aspoň sme si ujasnili, v čom je problém a koniec koncov hádka stála za to, lebo odvtedy fungujeme normálne a raz jeden napíše prvý, raz druhý napíše prvý...ako ti tu ľudia hovoria, je to i o povahe človeka...to že sa ti neozve prvá, ešte neznamená, že ťa má úplne na háku...kto inak organizuje vaše osobné stretnutia? pri tom dokáže byť iniciatívna i sama od seba či?
@natus39 podľa tej tvojej teórie ja a ešte niekoľko dievčat v mojom okolí sme asi chlapi, lebo my si dokážeme nájsť čas i na chlapcov asi sa vyskytuješ v zlej spoločnosti
nechcem nikomu krivdiť ani kaziť radosť...ale z vlastnej skúsenosti by som sa skôr priklonil že jej na tebe asi moc nezáleží...ak teda čakáš niečo viac, pokiaľ niekomu na tebe záleží, ozve sa...ak sa stratí keď zostaneš online ako jediný keď si píšete a sama sa neozve (ja som to skúšal v podobnom prípade natiahnuť na 14 dní keď sme sa nevideli) zrejme sa to nevyvíja tým správnym smerom. Možno ale treba aby si spravil nejký ten povestný prvý krok. A viac záleží na tom, ako sa k tebe správa keď ste spolu vonku.
tak asi sere na teba ... ja som s tymto "chatovanim" skoncil uz pred par rokmi lebo to bolo zbytocne , nikto mi neodpisoval alebo len par krat a uz bolo aj dochatovane ale to bude mozno tym aky som ja clovek jebnuty
@natus39 Ty si daj facku za také všeobecné vyjadrenia o ženách. Za to, že si stretol na diskotéke nejakú zlatokopku sa nemusí vyvršovať na babách, ktoré si svojho chalana vážia.
A na margo četovania. Myslím, že celé je to o hovne, keďže si podľa všetkého viac píšete ako sa stretávate.
A možno si s Tebou píše iba z povinnosti, pretože TY jej takmer vždy píšeš prvý.
písal som si tiež takýmto spôsobom s dievčaťom, že som musel začať vždy ja a nakoniec som sa na to vykašľal a už jej nepíšem, keď si nevie na mňa spomenúť aspoň raz za mesiac a napísať aspoň ahoj, tak na čo sa s tým zapodievať
Klasika - vonku sa stretnete,všetko je v pohohde ale keď s ňou chceš byť v kontakte častejšie,tak to nie je až také ideálne a je ťažké si pripustiť, že zjavne nemá záujem o niečo viac...
poznam dievcata, ktore nenapisu NIKDY prvé..... a poznam ich viac nez dost takze si s toho nic nerob, len proste sa niekedy potrebuju hrat na nedostupne, alebo zle, tak nenapisu prve, ale ked napises ty, tak su radi
ježiš... ak si každy den pišete a tá konverzácia je v pohode, záživná, tak sa nato vyser že sa neozve prvá.. nič to nemusí znamenať, poznam baby čo nikdy nenapišu prve a pritom zaryto sedia za netom a čakajú že sa ten chlap ozve... ale je tu aj možnosť že ťa má v paži, ale keď už napíšeš tak si s tebou pokecá
baby proste nenapisu samy od seba, pokial nieco nepotrebuju... vsetka cest a respekt vynimkam (@chidori ) kiezby ich bolo viac, aby sme sa mali podla coho orientovat
no prepáč ale celé to je hlúposť ... je dosť smutné, že ti nejaké dievča nenapíše ako prvé, a že vlane riešiš takúto vec. ... ja, ako sorry, ale ja by som sa na to vysrala! .... napríklad ja s ľudmi, s ktorými som si dosť že blízka, nepíšem si s nimi vôbec, maximálne si napíšeme kedy a kde sa vidíme....
vykašli sa na celé písane, a namiesto toho s ňou skús stráviť viac času vonku
ja som rovnaká...neozvem sa...aspoň kým to vydržím a v čakaní som dosť dobrá. Prosto podľa mňa to nie je len o tom že chlap má robiť prvý kror, ale aj o tom že nechcem byť otravná, neviem či to dotyčnému neprekáža že mu stále píšem a pod....
Hlásim sa za dievčatá, čo prvé nepíšu, lebo ja píšem prvá niekomu asi v pomere 1:50.. a vysvetlím to, že ti baba nepíše, hneď neznamená, že nemá záujem alebo sa potrebuje hrať na nedostupnú.. v mojom prípade je to tak, že FB zapnutý, ale som v inom okne a ak aj na tom FB som, tak friendlist mám pekne zrolovaný, čiže nekontrolujem každú minútu, kto práve dorazil.. poprípade som úplne mimo ntb.. nebude to týmto? zas nemusíš za všetkým niečo hrozné hladať
to neries....su proste aj taky ludia ze ti nenapisu...horsie by bolo keby ignorovala tvoje spravy...nemaluj certa na stenu...dolezite je ked ste spolu niekde ze jak sa sprava...a nie FB
nemusi to nic znamenat no uz len tym ze jej stale pises prvy si jej nedal dovod na to aby si jej chybal.. takze ako sa hovori radsej bude s niekym kto v nej kludne vyvola negativne emocie (tzv. zli chlapci) ako s niekym kto v nevyvola ziadne.. uz len tym ze sa poznate dlho je ta vasen prec.. mal by si sa na to vykaslat cim skor tym lepsie.. ale mozno sa myslim v tvojom konkretnom pripade ale statisticky nemas velke sance drzim palce..
@idzisko ono nad podobnými blbosťami rozmýšľať zbytočne. mne kedysi pred takými 4-5 rokmi tiež to vadilo,ale už sa nezastavujem . moja kamoška mi vysvetlila ako sa vecí majú.dokonca zapla noťas s FB nech čumím koľko správ jej príde, že niekedy ju ide trafiť z toho. za 10 minút jej došlo 43 správ.tak, že nech sa nezdúvam jak deco a teraz to píšem tebe nebuď jak bábo a ozvi sa jej
@idzisko ono to mas ako s pozdravom, niektore baby zastavaju nazor, ze chlap musi pozdravit, teda oslovit prvy, tak mozno to robi kvoli tomu a vies ako, kebyze zacina casto konverzaciu holka, tak niektori chalani maju pocit, ze ich uhana a tak ... nezavdaci sa zenska ani chlap
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
tak možno jej nejak "nechýbaš" alebo čo
A stretavate sa aj osobne?
mozno ju nevies 3 roky pozvat von tak dostala rozum a vykaslala sa na teba
@natus39 podľa tej tvojej teórie ja a ešte niekoľko dievčat v mojom okolí sme asi chlapi, lebo my si dokážeme nájsť čas i na chlapcov asi sa vyskytuješ v zlej spoločnosti
A na margo četovania. Myslím, že celé je to o hovne, keďže si podľa všetkého viac píšete ako sa stretávate.
A možno si s Tebou píše iba z povinnosti, pretože TY jej takmer vždy píšeš prvý.
sak ju pozvi vonku preboha
@natus39 @11 To sa iba tebe deje lebo si škaredý
jaaaj, tak berem spat, preboha, stretavas sa s nou a ty blbe chatovanie beries tak vazne? sak sa s nou stretni, pobozkaj a uvidis
mne sa tiež nikdy nechce písať
som za rovnopravnost vo vsetkom - v plateni, pisani, vzajomnej ucte.
cize axa prichytim pri tom, ze obcas vyvijam k niekomu omnoho vacsiu aktivitu ako on ku mne, zvacsa sa nanho vykaslem.
mna si treba zasluzit, ne ze by som sa este ja vnucoval. to si povedz aj ty
vykašli sa na celé písane, a namiesto toho s ňou skús stráviť viac času vonku
A vôbec nejde o tú diskotéku, primárne mi šlo poukázať na niečo iné, ale dobre!
Drž sa, chlape
ale možno je chyba vo mne lebo ani ja nikdy nepíšem prvá , bojím sa že by som otravovala XD