No isiel som na stranku , a tam mam len bielu obrazovku , hore niaku listu ze loading page... a pod nou dve sipky ze >> a este dole nieco ze typ: .no a akoze nechapem to =D ako to mam "spustit"?
No ja tam nejdem preto aby som videl masturbujucich uchylov Len je 1 hodina rano a nemam co robit A moze to byt celkom haluz keby to slo :/ A to ze loading page tam mam uz asi 15 minut
Jejda Dnes..teda včera v noci mi kamarát prvýkrát ukázal túto stránku a ako sme sa tak preklikávali tak 4 z 5 ľudí sa tam len ukájalo..no mala dosť..ale flipne to je
náhodou fajna stranka .. v skole spoluziak ked s anudilt ak tam bol a nahodou tam narazil na dvoch normálnych ľudí sice no uchylov tam bolo v podstate viac než hore spomínaných 70%
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A po 22:00 samozrejme.
Fakt chceš vidieť ako si niekto verejne masturbuje na internete?
Len uchylovia.
Náhodou tam môže byť totálna sranda, aj keď je tam 70% úchylov, proste ich preklikne, nie?
To loading page by tam malo byť len pár sekúnd.. Teda mne osobne to hneď samé prepne a ide to... Tak ti to asi pomaly načítava, vyčkaj
@h8u takto v noci by som to neriskoval pred spaním, nikdy nevieš
a keď už hovoríme o nude, prečo som preboha teraz na Birdzi?
Idem si kresliť. Čaute!
A daju sa tam najsť aj paradny blazni
ja som to aj spravila a ptom sa prepol on :
ale uznávam je tam viac penisov ako normálnych ľudí