Navštívili ste niekedy ? Chodíte tam ? Máte nejaké zábavné alebo nepríjemné zážitky ? To, že je každý druhý onanista.. to sem radšej neťahajme ani . A aby som nezabudol ... EUBA a 153 bodov
my sme to trollovali s kamosmi jeden z nas ma krivu ruku(v lakti ma dva klby cize od lakta mu ide ruka doboku) ja a dalsi kamos sme nahodili ksichty....a vacsinou sa teda tej ruky zlakli...a potom sme pustili nyan cat a tancovali na to
dala som cez webku pohľad na stenu, všetci ma prepínali, ale jeden taký Burak z Turecka, čo sa komplet podobal na jedného z mojej školy, ma hodinu prosil, aby som sa mu ukázala aký bol zlatý....prepla som ho a ten jeho smutný pohľad...smrk
nikdy som tam nebola, ale podla toho co tu ludia pisu tak to bude asi livechat a mohlo by to byt zaujimave ale tak ti onanisti v prvom prispevku ma trochu odradili.
ja som na to psychicky slaby vzdy sa zacnem smiat ked tam niekoho vidim kysnut na gauci.. dokym som si neprecital toto forum ani som to nepoznal.. je to zaujimavy napad kazdopadne..
Bola som tam len párkrát, raz s kamoškami, čo sme sa nasmiali dosť a potom som to skúsila doma sama s webkou a narazila som na chalana, s ktorým som si potom písala asi 4 hodiny... a žiaden onanista!
stále Ale ako vážne, je to totálne zábavné Navyše sa tam dá naraziť na pár sexošov(doteraz tam boli asi len traja, ale nečudujme sa pri tom množstve honičov
+@17 minule mi tiež jeden začal hrať a spievať a skoro som sa roztopila!!!!
Aj ja mám BAN, pretože niekto z mojej IP vysielal "nevhodný obsah." Pritom som tam nebol vyše roka ani predtým som určite nehodný obsah nevysielal To máte tak keď máte super provídera so zdieľanou IP.
Ale mám možnosť sa odbánovať tým že budem robiť komunitnú prácu, to znamená že 700x kliknem na obrázok na ktorom vidím sexuálnu tématiku. Inak povedané klikneš na 700 penisov a si späť...krásne chatroullete, to sa naozaj podarilo
Ešte že sú aj iné stránky ktoré nemajú takéto šialené nápady.
ja som tam bola raz v živote len kuknúť čo to je a už som mala ban akože prvý raz som tam bola ale hlavné že mám ban tak sme tam boli u kamošky a fuj, samí úchyli už nikdy tam nejdem
sem-tam zabludime so sesternicou... tých úchylov s penismi treba proste odignorovať ... ale občas je tam sranda.. učiť cudzincov po slovensky alebo len tak hádzať na seba grimasy a vždy keď natrafíme na slováka,nahodou prepneme
je to sranda, chodím tam často.. veľa krát už som aj na slovákov narazila s ktorými som si dlho potom písala aj na pekných chalanov ktorých sme si s kamarátkou hneď pridali na fb..ale tých už mám dávno vymazaných. ale dvoch mám ešte doteraz na skype
my sme mali skole notebook z webkami chodili sme tam potom nam zobrali notebook ale raz sme sa nasli zo spoluziakom co sedel vedla mna niekdo mam aj foto toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale napríklad takéto dačo je super
+@17 minule mi tiež jeden začal hrať a spievať a skoro som sa roztopila!!!!
a v kuse narazím na nejakého spitého Rusa
Ale mám možnosť sa odbánovať tým že budem robiť komunitnú prácu, to znamená že 700x kliknem na obrázok na ktorom vidím sexuálnu tématiku. Inak povedané klikneš na 700 penisov a si späť...krásne chatroullete, to sa naozaj podarilo
Ešte že sú aj iné stránky ktoré nemajú takéto šialené nápady.
raz sme narazili na jedneho strasne mileho Taliana a skoncilo to pri hre truth or dare a bola to celkom sranda