Čaute, potrebujem poradiť. Je tu jedno dievča, s ktorým som sa stretol na doučovaní asi vo februári a videli sme asi 2x (kecali sme po ceste z doučka). Pridal som si ju na FB myslím, že sme si raz aj písali a ona ma čas od času poke-ne (alebo štuchne, pro
nerieš šťuchnutia, poznám pár ľudí, čo prídu na net a raz mesačne poodklikávajú (poodšťuchaváju) ľudí, od ktorých mali štuchance a nič to neznamená... ale ja nechápem zmysel toho šťuchania naďalej
inak, keď ju chceš, tak ju zavolaj von a uvidíš čo sa stane
Facebookova generacia..... ach jaj ..... nasi stari rodicia, prarodicia vedeli pozvat dievca/chlapca von, povedat mu/jej ze ma zaujem a to z oci do oci, bez pouzitia akejkolvek techniky ci inych "neverbalnych" sposobov, a dnes? ....Ludia sa "stuchaju" na socialnej sieti....... ako nemam bohviejak proti tomu nic, nech kazdy robi ako on chce, ale je to smutne...
mam pocit ze to smeruje do stadia kedy matka bude detom odosielat z kuchyne pozvanky na facebooku, ze obed je na stole...
Podľa mňa ťa šťuchá v morzeovke, sleduj aké dlhé sú intervaly medzi šťuchnutiami a zistíš čo od teba chce. Bože dneska aby človek takéto veci vysvetľoval, čo vás učia na tej škole? -.-
@33 tych 200 smajlov mas len ty v hlave ale tuna asi chces posobit ako seriozny glosator, tak to pises tak vaznym stylom, ale potom v kutiku duse cakas, ze kolko ludi ti da nejaky feedback, ze to bolo smiesne... no snad niekedy nabuduce, budem drzat palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
O__O chce s tebou styri deti
minimalne
nerieš šťuchnutia, poznám pár ľudí, čo prídu na net a raz mesačne poodklikávajú (poodšťuchaváju) ľudí, od ktorých mali štuchance a nič to neznamená... ale ja nechápem zmysel toho šťuchania naďalej
inak, keď ju chceš, tak ju zavolaj von a uvidíš čo sa stane
Keby si tak radšej mal jej číslo než účet na fb -.-
mam pocit ze to smeruje do stadia kedy matka bude detom odosielat z kuchyne pozvanky na facebooku, ze obed je na stole...
1. uved si pravy vek
2. umri
3. odkaz mi svoj majetok
4. reinkarnuj sa do opice, nech mas viac rozumu
k otazke hore polozenej: Jeb na to ked nemas gule na to ju pozvat von