Jeden chalan v triede mi povedal ze sa mu velmi pacim a ze je do mna a ja neviem ci chce so mnou chodit alebo co.Povedal mi to pred pol rokom a este stale tvrdi ze sa mu pacim.Mam spravit prvy krok ja ked on nechce?Pomoooc!A ZIADNE KOMENTY NA MOJ VEK pls
heh ze do mna pekna fraza, kazdopadne on uz z jeho pohladu rvy krok spravil. A vobec, chalani su celkovo malo iniciativni, teda aspon ti, ktorych poznam ja. Ak si s nim chces zacat tak si zacni. Ono to je aj tak jedno lebo ten vztah na 99% nevydrzi. Ludia sa este prilis zmenia od 16-25 rokov +- takze to uz nebudete ti isti ludia. Ten vztah bude dobry akurat na spestrenie zivota ale nic trvale by som od toho necakal Radsej udrzuj priatelstva, tie su trvalejsie a aj praktickejsie v danej faze zivota.
@21 staci ras napisat.....a k zakladatelovi. ak je on "do teba" tak bud aj ty do nhoo a budete spolu chodit a budete do seba =D--.....ma to nieco v sebe nie? =D
@Emqa - k Tvojmu problému len niekoľko. Nejdem komentovať vek Tvoj, ale treba uznať, že tu hrá istú rolu v Tvojej dôverčivosti a neskúsenosti.
Žiaľ ptaš si radu na niečo, čo je nevysvetlitelné z našej strany a nemôžme Ti dobre poradiť.
K tomu prvému kroku, Ty ho poznáš lepšie,a preto si dobre zváš, či podnikol aj kroky, aby Ti to dokázal, že Ťa ma úprimne rád, pretože ľahko sa môže stať, že sa staneš, resp. stala si sa obeťou zlého žartu. Ak svoje slová preukázal aj skutkami a myslí to úprimne a naozaj Ťa má rád. Pretože sú chlapci, ktorí dostanú odvahu a prezradia to, že sa mu dievča páči dotyčnemu dievčaťu, potom si uvedomia svoju odvahu a stiahnu sa, s obavou ako si to prijala. Ak je ten chlapec tento príklad, pokojne ho oslov, urobil prvý ťah.
Ale pozor, sú aj chlapci, ktorí si chcú z neskúseného dievčaťa vystreliť, ak TY neuvedomelo uroíš ďalší krok, môže Ťa zosmiešniť pred celou triedou, si určite zlaté dievča, a toto by som Ti neprial.
Preto pokojne zváž situáciu a pozorne zatiaľ sleduj jeho správanie, ak sa mu naozaj páčiš reošku sonduj a urob niekoľko ústretových krokov, ale opatrne, skutočne to môže byť aj nepekný žart.
Žiaľ Tvoj prípad je veľmi ťažký, pretože je dvojsečná zbraň a mi Tvojho spolužiaka nepoznáme. Držím palce a daj vedeiť, ako to dopadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
len nebuď vtierka,lebo potom nedopadneš dobre...
Urob druhý
Ha, ooh, hee, ha-ha, ha-ha.
Pozvi ho na nejakého kvalitného Čechova do divadla. Myslím, že v SND teraz určite niečo hrajú, neviem, či nie Višňový sad.
Žiaľ ptaš si radu na niečo, čo je nevysvetlitelné z našej strany a nemôžme Ti dobre poradiť.
K tomu prvému kroku, Ty ho poznáš lepšie,a preto si dobre zváš, či podnikol aj kroky, aby Ti to dokázal, že Ťa ma úprimne rád, pretože ľahko sa môže stať, že sa staneš, resp. stala si sa obeťou zlého žartu. Ak svoje slová preukázal aj skutkami a myslí to úprimne a naozaj Ťa má rád. Pretože sú chlapci, ktorí dostanú odvahu a prezradia to, že sa mu dievča páči dotyčnemu dievčaťu, potom si uvedomia svoju odvahu a stiahnu sa, s obavou ako si to prijala. Ak je ten chlapec tento príklad, pokojne ho oslov, urobil prvý ťah.
Ale pozor, sú aj chlapci, ktorí si chcú z neskúseného dievčaťa vystreliť, ak TY neuvedomelo uroíš ďalší krok, môže Ťa zosmiešniť pred celou triedou, si určite zlaté dievča, a toto by som Ti neprial.
Preto pokojne zváž situáciu a pozorne zatiaľ sleduj jeho správanie, ak sa mu naozaj páčiš reošku sonduj a urob niekoľko ústretových krokov, ale opatrne, skutočne to môže byť aj nepekný žart.
Žiaľ Tvoj prípad je veľmi ťažký, pretože je dvojsečná zbraň a mi Tvojho spolužiaka nepoznáme. Držím palce a daj vedeiť, ako to dopadlo
hmmm, Anton Pavlovič, veľký to tvorca...
@Emqa
veď ti povedal, že sa mu páčiš...tak čo riešiš....hmmm, ženské myslenie - nepochopiteľný úkaz...