som origoš a nemám moc v láske ľudí, ktorí niekoho napodobňojú a chcú byť niekým iným. Ten človek je tým kým je lebo je sám sebou. Napr. michael jackson (prvé čo ma napadlo). Všetci po ňom opakujú aby sa stali ním ale on nikoho nenapodobňoval a bol sám sebou. Preto bol kým bol. Takže radím buďte sami sebou a len tak vás budú ľudia obdivovať. To je pravidlo úspechu.
A vážte si kým ste. Len vy máte svoj život vo vlastných rukách . Nik vám ho nezebere.
Chcela som byť jednou staršou babou čo bola na škole.... a bola riadne obľúbená našťastie ma to prešlo alebo mam omnoho viac ako ona? neviem ale milujem byť sebou
stazujem sa, zavidim krajsim babam, snazim sa chudnut, snazim sa byt co najkrajsia, nadavam na seba, sebakritizujem ale nevymenila by som svoje telo a postavu za nic! nie,nechcem byt nikym inym.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
A vážte si kým ste. Len vy máte svoj život vo vlastných rukách . Nik vám ho nezebere.
som so sebou spokojny...
no ty pevne ver si,si jedinečný
aj keď neuspešný,ser na všetkých
svoj život možeš zmeniť jedine TY
Ale keďže som si uvedomila, že som originál a jedinečná... Tak chcem byť sama sebou...
Proste som kým som a komu sa nepáči, jeho problém.
A okrem toho ma aj tak veeeľmi málo ľudí pozná naozaj takú aká som
Možno by som len chcela vrátiť čas niekedy ...
@58