Chcela by som sa Vás opýtať na akú školu chodíte(strednú či vysokú) alebo na akú sa chystáte.....a aké povolanie by ste chceli r
No ľudia dúfam ze tu taká diskusia ešte nie je a ak je tak sa ospravedlňujem.....No tak na akú školu chodíte,chodili ste alebo sa na ňu chystáte chodiť?.....a potom by ste chceli aké povolanie robiť?.....ja si momentálne vyberám na akú strednú školu chcem
teraz džympel → potom etnológia/história/geografia/kulturológia a turizmus/kultúrne dedčistvo ...to sa zredukuje v štvrtom ročníku..na nejakých top 3 ...dúfam
momentalne....stredna skola obchodna akademia, inym menom - ekonomicka skola...Tazka ako fras...najradsej by som sla na konzervatorium...alebo nieco umelecke...inak nevidim zmysel studia
Momentalne studujem aplikovanu informatiku, a ked "budem velky" tak by som chcel podnikat. V podstate mi je to jedno s cim, len nech sa tam tocia velke prachy. Ak mi bude poriadne vynasat, ked budem behat po meste s igelitkou za psami a zbierat po nich hovna, tak preco nie.
ja si chcem chodiť na hotelovú akadémiu...jenu mám do Pieštan hotelku a druhú do Blavy.... ja proste sa chcem dostať na hotelku a chcem byť potom delegátkou alebo sprievodkyňou....no proste chcem cestovať...
noo najskor to bola jedna zaakladka, potom druhaa zaakladka a ted osemrocnee gymko..o dva roky maturujem a potom cem ist do brna na mediciinu.ked ma nezoberu tak by som sla na biocheemiu abo antropoloogiu...
gympel A potom psychológia, resp. grafológia, história, resp. archeológia a literatúra. Žurnalistike by som sa chcela venovať iba ako koníčku, možno, ak by nebolo inej cesty, tak by som si vedela aj predstaviť aj samu seba ako novinárku. Zatiaľ (a už veľmi dlhú dobu ostávam pri skôr zmieňovaných profesiách.
newem ako sa ta skola vola ale nasi mi ju vybrali ked osm mala osem....je to nieco ako jazykova(je tam matematika,ze vraj,iba raz do tyzdna a iba v prvom rocniku)cestovny ruch a praca s detmi no ja chcem studovat cestovny ruch
co mate setci s tym gymplom?.....co na nom vidite? mne citelka vynadala za to ze nechcem sit na gympel..normalne mi vynadala......ale naco tam pojdem ked viem co chcem? a co ked sa mi nebude uz chciet ist potom na vysku? ved ja chcem uz konecne vypadnut z tejto krajiny a to by ma len zdriavalo...
A kam sa chystám kto vie? mám 4 necelé roky na rozmyslenie, ale buď nejaká medicína, epidemiológia,biológia,mikrobiológia,ekológia alebo informa uvidí sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov