nebola by to nuda? po niekoľkých tisícročiach by už nebolo čo robiť, spoznávať, cestovať a nemalo by to konca ktorý by neprišiel ani o ďalších milión rokov, nebolo by nutne vážiť si čas a prítomný okamih ...teda žiť dlhšie áno, ale večne brrr hrôza
nie..skôr by som chcela taký "afterworld" kde sa pak všetci stretneme a budeme tam šťastne "žiť" niečo ako v San Junipero (only Black Mirror fans will know )
Nie, nechcela by som byť nesmrteľná. Ale brala by som, kebyže som duch chodila by som si po svete koľko chcem, strašila by som ľudí, chodila na koncerty - zadarmo!
@mobscene_69 jj to by som aj ja bral isť do sveta kde je všetko podľa mojich predstav napr. jesť koľko sa mi chce a nikdy človeku nieje zle ani nepriberá, môcť lietať, alebo navštíviť miesta ktoré boli tu boli iba v knihách či filmoch ....a keď to človeka prestane baviť, či je unavený zo života tak to vypne a tma
Áno .... totiž mne sa nepáči žiť život kde už v 2 rokoch malému dieťaťu diagnostikujú leukémiu ..
môjmu 30r. bratrancovi nádor v mozgu
A keby som ešte písala ďalej ...
Človek nežije tento život bez problémov , v šťastí a v blahobyte .. tak prečo nie ?
Žiť vecne a byt nesmrteľný .. je to ako rozprávka a sen dokopy
Určite áno, chcel by som byť nesmrteľný. Má to množstvo výhod. A tá nevýhoda? Že by som sa nudil? To sa nudím aj teraz. A tak či tak stále je čo robiť. A keď svet skončí tak neprežiješ ani ty. Vo vesmíre neprežije nikto. Vysokú radiáciu tiež nie. Za všetky tie roky, by si mohol dokázať veľmi veľa. Ale tiež nie, no musel by žiť bez partnera, keĎže by ti zomrel po "pár" rokoch ... ...Ale je tiež rozdiel byť nesmrtelný v zmysle toho, že ak sa ti nič nestane, tak budeš žiť veľmi dlho alebo večne. Ale keď ťa niekto zastrelí tak zomrieš... Aj medúzy čo vraj žijú večne... keď ich roztrháš niečim, tak už žiť nebudú.
Videla a citala som tolko serialov a knih kde ludom prejebavalo z toho, ze su nesmrtelni a ich blizki zomierali a starli pred ich ocami ze nie. Nechcela by som.
A zase, keby sme boli nesmrtelni vsetci tak by sme sa nemohli dalej mnozit a z toho by tiez ludom jebalo.
Proste by to bolo zle v kazdom pripade.
Hej, je nachuja, ked ludia starnu a umieraju, ale nesmrtelnost by nebola dobra...
Pouzivanie vulgarizmov ziadnym sposobom nekoreluje s inteligenciou, skor ked vidim tuto hyperfixaciu na ne, tak to uz, po rokoch na birdzi, vo mne automaticky vzbudzuje pocit, ze dany clovek je tupelo, kedze tu kvoli tomu pravidelne place urcite jednoduchsia skupinka uzivatelov.
Nie je krajsi pocit nez ten, ked cloveka naseries len tym, ze vyuzivas cele spektrum jazyka
@staphylococcus heh nie som nasraty ale zase nesúhlasím s tym že človek ktorému vadia vulgarizmi je jednoduchší ...ono je v poriadku a normalne ak človek hreši v hneve či bolesti, ale ak je vulgárny pri bežnom rozhovore či správe ponižuje tým sám seba tak je fajn ho na to upozorniť
Vidis, podla mna zas clovek ponizuje sam seba neovladanim slovenskeho pravopisu. Nie tym, ze vyuziva vsetky slova, ktore nam nas krasny jazyk ponuka.
Cize si mozes teraz ty o mne mysliet ze som hlupa a ja to budem vediet o tebe
Len dufam, ze nemas realne tych 29 rokov, lebo toto je nazor 13 rocneho dietata, ktoremu rodicia povedali, ze "nadavat sa nema a je to skarede".
i ked
mozno
keby som mala neobmedzeny cas na svete, mozno by mi to bolo viac jedno a vyskusala by som viac sposobov zivota (a tym 100% myslim tvrde drogy all day all night, morbidnu obezitu a budhisticky klastor, cca v tomto poradi)
@atom2 pretoze si myslim, ze vzdy by som si nasiel nieco co by som mohol robit... Je dolezite uvedomit si svoju smrtelnost, ale zistit, ze mas dar, vdaka ktoremu mozes porusit casovost, je nieco co by som chcel zakusit. Vidim ze mnoho ludi by nechcelo zit vecne, co ma prekvapuje, myslel som, ze smrt je vacsim strasiakom (tym nehovorim ze sa nejak vynimocne bojim smrti), ale ja som sa k nesmrtelnosti vzdy staval tak, ze by to stalo za to...aj za cenu samoty.
duša človeka je nesmrteľná, po smrti ide do neba, alebo pekla, či sa to niekomu páči a či nepáči...
záleží ako komu bola viera v Boha blízka a žil podľa prikázaní...
určite by som chcel žiť večne a robím preto všetko aby sa tak stalo...
to, že tu nikto teda vačšine je to jedno, je vaša vôľa, veľa šťastia....
@billyjoe len nejde iba o samotu no prejde miliarda rokov a nie si ani v polke vlastne nikdy nebudeš lebo žiaden nieje ...skratka už mam pocit, že by som bol unavený, veľa spomienok by sa stratilo a život by prestal mať zmysel
@marcello1111 to je dosť sebecky názor ak skonči človek v pekle alebo nebi či sa mu to páči alebo nie, len preto, že ty tomu veríš ...je slobodná vôľa a keď niekto boha vo svojom živote skratka nepotrebuje, ak sa rozhodne veriť v iné náboženstvo či presvedčenie zase neznamená, že je to niečo zle ...takže by si mal skôr napísať, že ty skončíš v nebi alebo pekle lebo tomu veríš a nehádzať všetkých do svojho presvedčenia
IBA nesmrteľnosť by bola skôr na škodu. Ale viem si predstaviť že by to bolo žúúžo ak by k tomu bola aj nejaká ďalšia superschopnosť.. ja neviem, napríklad vsugerovať ľuďom čo si majú myslieť (Hej, pozeral som The Originals, nesmejte sa mi )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
môjmu 30r. bratrancovi nádor v mozgu
A keby som ešte písala ďalej ...
Človek nežije tento život bez problémov , v šťastí a v blahobyte .. tak prečo nie ?
Žiť vecne a byt nesmrteľný .. je to ako rozprávka a sen dokopy
A zase, keby sme boli nesmrtelni vsetci tak by sme sa nemohli dalej mnozit a z toho by tiez ludom jebalo.
Proste by to bolo zle v kazdom pripade.
Hej, je nachuja, ked ludia starnu a umieraju, ale nesmrtelnost by nebola dobra...
Nie je krajsi pocit nez ten, ked cloveka naseries len tym, ze vyuzivas cele spektrum jazyka
Cize si mozes teraz ty o mne mysliet ze som hlupa a ja to budem vediet o tebe
Len dufam, ze nemas realne tych 29 rokov, lebo toto je nazor 13 rocneho dietata, ktoremu rodicia povedali, ze "nadavat sa nema a je to skarede".
i ked
mozno
keby som mala neobmedzeny cas na svete, mozno by mi to bolo viac jedno a vyskusala by som viac sposobov zivota (a tym 100% myslim tvrde drogy all day all night, morbidnu obezitu a budhisticky klastor, cca v tomto poradi)
Jedine, ak by som fyzicky nestárla a moji blízki by ostali nesmrteľní so mnou
záleží ako komu bola viera v Boha blízka a žil podľa prikázaní...
určite by som chcel žiť večne a robím preto všetko aby sa tak stalo...
to, že tu nikto teda vačšine je to jedno, je vaša vôľa, veľa šťastia....
chlape ty si zakladateľ fóra a ideš diskutujúceho pred všetkými zhadzovať, že som si dovolil povedať svoj názor...
nezdá sa ti to neseriózne?!