no, fest múdreho netreba, ale ani klesniť pod určitú hranicu - niektorých ľudí by som nezniesol vedľa seba i keď inak sú fajn a krása je relatívny pojem (ale nie celkom), skôr je dôležitá podobnosť pováh a tak
tu sa vyberať nedá. preco chodit s niekym, kto sa mi nepaci? preco chodit s niekym, kto nie je aspon trochu inteligentny? myslim si, ze ani jeden z vztahov by nemal zmysel. ludia si musia rozumiet a zaroven sa musia pritahovat. chodit s peknym, kto ma podvadza... takze musi tu byt este aj nejaky morálny aspekt
Každý sem napíše že by bral inteligentného/inteligentnú ... ale v skutočnosti sa má tá vec tak že pokiaľ je ten človek nezaujímavý ani o neho nezakopnete tak ja neviem čo tu riešite... môže byť človek neviem aký múdry ale pokiaľ vás niečim nezaujme môže si so svojou múdrosťou akurát tak vytrieť riť... čo je dosť smutné... v tomto u väčšiny populácie vyhráva vzhľad... a môj osobný názor? s kým by som radšej chodila?? nemusí byť ani pekný ani múdry... musí byť originálny ...
toto je velmi tazko povedat ..diskutabilna otazka ..najlepsie by bolo keby sa sklbili obe tieto vlastnosti ,ale nedokazem si vybrat len jednu ..pretoze pritazlivy ten dotycny musi byt pre nas ..a samozrejme podla mojich kriterii aj mudry
ale mám rada keď som s chlapcom na jednej úrovni čo sa týka múdrosti..pretože vtedy sa dá ozaj diskutovať a rada sa nechám poučiť a občas aj rada poučujem
vlastne skôr by som to nazvala poskytnutím neznámych informácií
ani jedno ani druhé, musí s ním byť zábava a na kráse mi fakt nezáleží, lebo čím krajší, tým vňčšia pravdepodobnosť, že ma podvedie ...ale hlupy tiež nemusí byť
Nemal by to byť einstain, to v žiadnom prípade. Ale v hlave by toho mal mať dosť ale pritom by mal byť vtipný. Aby bral veci vážne ale aby ich bral občas aj light. Aby ma mal rád a nepodvádzal ma. Aby ma vedel niekedy usmerniť ale aby aj vedel so mnou vyviesť nejakú somarinu. Asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Odkial o nej vies ?!
pri mudrych by si sa unudila? jejda co nepoznas kombinaciu mudry+trafeny?
Vyjadril som sa dostatocne jasne ? !
vieš ty čo? našla som takých čo boli aj aj bohužiaľ, obsadení
72%ludi na Birdzi su kentusaci
ale mám rada keď som s chlapcom na jednej úrovni čo sa týka múdrosti..pretože vtedy sa dá ozaj diskutovať a rada sa nechám poučiť a občas aj rada poučujem
vlastne skôr by som to nazvala poskytnutím neznámych informácií
a tá krása nie je stále prvoradá
tú definovať neviem
Aspoň že ja som si našla toho,kto má obe vlastnosti
ale zas ani nee vymletu modelku
Vyrieseny problem... rozpravat sa mozem s barz kym ale s frajerkou potrabujem prcat.... nebudem prcat s nikym kto sa mi mrte nepaci