mne by to tiez ktovieako nevadilo, ale len v tom pripade, ak by baby nemuseli nosit sukne, saty, alebo nieco podobne. Skratka aby si mohli vybrat, ci chcu nohavice, akebo suknu. Inak nech so mnou nikto nepocita! A farba by mohla byt hociaka, len nie ruzova!
inak prečo tí ktorí tak naozaj chcú chodiť v škole oblečený tak aj nechodia?????? veď im to nikto nezakazuje...tak načo čakajú??? až na to kým to bude pre všetkých??? potom sú to pokrytci
ja by som bol , za..som uz aj mal navrh na skole taky, no nepresiel.....ale boli by na vyber lubovolne druhy latok, len farba a strihy by boli rovnake, ale ci na nohavice, sukne, vesty, tad by boli aspon po dva strihy, ......a urcite by dievcata nemuseli mat len suknu, aj pre en by boli nohavice
mmmm .....co ja viem mozno najprv tak skusobne ake by to bolo a keby sa to osvedcilo tak by to bolo asi najidealnejsie, lebo by sa druhi neposmievali inym za oblecenie
bola by som za keby to aj tak nebolo jedno... sice sive mysky trosku vyjdu vyssie a pipinky su znizene na uroven priemernych ludi ale vzdy uvidis kto ma prachy a kto nie, kto je oblubeny lebo sa vzdy na nieco zide a kto je oblubeny lebo je clovek s velkym srdcom... co sa tyka oblecenia tiez si kazdy tu uniformu "upravi" po svojom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
takto nejak by mohla
červeno čierna , ale ak by sa niekomu nepáčilo kompromis - čierno biela..
a normálne chalani gate, dievčatá sukne. Podkolienky, biele košele s kravatami
btw už tu bolo kopu takých tém