jeden kamarát je osobný tréner a nevie si nájsť veľmi uplatnenie, lebo ľuďom sa zdá zbytočné za to platiť. A čo vy? Platili by ste niekomu za to, že bude nad vami stáť, aby ste na sebe makali?
Hmm samozrejme , že by sa zišiel niekto , kto by nemal inej roboty len ma kopať do riti aby som na sebe makala ...ale zaplatila by som za to len keby mám 200 kg a pred infarktom
keby vedel co robi, tak urcite, ked uz mama cvicit nech je to spravne a nech to ma co najlepsie vysledky ale moja mama je expert na vyzivu a cvicim akurat tak ze plavam alebo beham ato viem ako mam robit
kolini bol na mňa nasadený ako ŠTB-ácky špiceľ, zámerne provokoval, až to vyustilo do toho, že som mu poslal odkaz čo si o ňom myslím a to bol holý kkot ....no a už som aj letel........čo chcel to sa mu podarilo, ....filip
Nepopieram, že by sa zišiel (posledne, ked mi v posilke bolo povedané, že nabudúce si predvedieme všetky cviky na každú svalovú skupinu, radšej som ani neprišla
Jeden moj známi si otvoril kruzok pre ženy v lete hodia behavať aj v zime a rozne cviky robia má to načierno proste len pvedal jeden pani ona zavolala kolegyne atd.. za 1trening bral 50centov ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ked je v tvojom veku tak nema asi vystudovanu VS ako odbornik na vyzivu a platit nejakeho chalana o polovicu mensieho odomna sa mi zda nanic.
Ale tipujem ze je starsi ako ty a vyzna sa takze keby som bol zaciatocnik tak v pohode.
Tusim 100eur stoji ten trenersky kurz ci co je to
Ale nehadam sa , ked sa vyzna tak niekto si ho urcite najme.
Zo skusenosti viem ze mladych chalanov si najimaju vacsinou starsie zeny v posilkach
Tak nech poradi jedalnicek na vyrysovanie tela
Admin asi fakt chce na tesáky !
k BANu sa už nevyjadrujem, bol to komplot spáchany na nevinnom človeku, nech im Boh odpustí lebo nevedia čo učinili .......filip
kolini bol na mňa nasadený ako ŠTB-ácky špiceľ, zámerne provokoval, až to vyustilo do toho, že som mu poslal odkaz čo si o ňom myslím a to bol holý kkot ....no a už som aj letel........čo chcel to sa mu podarilo, ....filip
Na škripec celeho koliniho
ANi mne nie je vela ludi po chuti ale nedal by som im BAN.
Ne, osobného trénera nie...nebavilo by ma to tak, ako keď trénujeme všetci spolu v telocvični...
A mal tak 20-30žien ..