Ja by som sa asi najviac chcela venovať spoločenským tancom ...salsa,mamba,atď ...aj keď je v tv nejaký tanečný film,veľmi rada si ho pozriem,je to veľmi pekné a človek má hneď lepšiu náladu ,ale akosik sa stále neviem odhodlať .
Tancoval som skoro tri roky break dance . Učl som mladých v centre voľného času v Leviciach a boli to najkrajšie časy do teraz .. Ale prišiel so k úrazu a musím sa pravdepobnode podrobiť operácí a teda neviem či v tom bude môcť pokračovať Je to strašne ťažké ,ale nejak to usím prebojovať .
venovala som sa latinsko americkym ale som poleno takze ostanem radsej pri netancovi, ale ak by mi to malo ist tak by som skusila moderne tance nieco na styl old shool brothers...
@minora to fajn,teba mozno ale ja zboznujem ked proste vidim videa foto alebo pocuvam hudbu hip-hop proste je to fajn.,.,..ako tancujem country a aj to je fajn ale hip-hop sa mi fakt paci
@coolcica10 ja som chodila dva roky na kruzok no ta co nas to ucila potom nemala ziadnu robotu a tak to je teraz na zakladnej umeleckej skole tak chodim tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov