chciet chcela, preco nie. bat by som sa nebala, nevesala by som to na nos nikomu, max. tak rodine a par znamym a aj tym by som zakazala rozpravat o tom.
ja myslim ze aj keby si to nikomu nepovedala tak by sa to dozvedeli ti ludia co to vedet prave nemaju. proste to su info ktore neostanu bez povsimnutia
Jasné že chcel, ale popravde mám u riti a preto si nepodávam... ak by som tie prachy mal, tak by som vypadol čo najrýchlejšie preč, slovenský týpkovia sú týpkovia len tu, za hranicami sa aj J&T každý len vysmeje.
Ale nie, nebojím sa. Aspoň mám taký pocit, že keď by som mal vyhrať nejaké peniaze, tak na mne nemusia ostať prilepené, čakajúc, kým ma niekto napadne a ukradne ich.
vyhrať by som určite chcela, ale to je veľa , mne by stačilo na nejaký byt, keďže sa chcem presťahovať , ale inak, nechcem sedieť doma, chcem pracovať a to by som asi nerobila, keby som vyhrala takú sumu ...
neviem, keď si toto predstavím, tak ... žiaden príjemný pocit proste
Áno, chcel. A že mafia, keĎ to nebudete hovoriť každému svojmu kamarátovi tak sa to nedozvie nikto. Ja ako prvé by som sa odsťahoval a postavil dom v jednom meste. Tam ma nikto nepozná a nevedia že som predtým nebol milionár. A len tak z ničoho nič po tebe mafia alebo tí ''nebezpeční'' neprídu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
hej ako zabezpecit rodicov popripade nejakych blizkych je fajn predstava
ale bala by som sa toho
a aj ked sa vela stazujem
tak radsej takto
a v takej situacii som nebola, ale asi budem.
(ale co, ved sa magorov sa bojim tak ci tak)
nie nebojím
nie ešte som nemal
Nie nebal.
A pokial budem stáť nohami na zemi tak nemam prečo sa obávať.
Ale nie, nebojím sa. Aspoň mám taký pocit, že keď by som mal vyhrať nejaké peniaze, tak na mne nemusia ostať prilepené, čakajúc, kým ma niekto napadne a ukradne ich.
Sa robíte, že nepoznáte banky?!
neviem, keď si toto predstavím, tak ... žiaden príjemný pocit proste
srsly, suma nad 1mega sa da tak krasne investovat ze ani moje vnucata by nemali strach o to ci si mozu kupit rolls royce