je to pekná predstava..teda ten moj dokonalý svet..takže určite ano..mať pri sebe človeka ktoreho mam rada,on ma rad mna,a ine moje sny ktore nejdem vypisovať
nie nechcem... mám rád tento svet so všetkými chybami aj krásami .... to je tak isto ako s chorobami... keby ľudia nemali napr. chrípku tak by sa nikdy netešili z toho, že sú zdraví
neviem si to predstaviť ... žiť život bez mojich depresií, bez ktorých by som sa nezačala venovať písaniu, sk8tu (možno), nezačala počúvať tak úžasnú hudbu a tak ďalej
nechcem dokonalý svet ... len chcem dokonalé, vystupňované okamihy, ktoré stoja za všetko
a načo by to bolo? v dokonalom svete, by sme sa už nemali na čo tešiť a v podstate ani prečo žiť aj keď uznávam, že môj dokonalý svet by bol fakt dokonalý a tak na týždeň by som si to vyskúšať chcela.. inak nie
Dokonalý svet? Nemožné! Ale nie, keď si to len predstavím, až ma striasa...Bola by to nuda a stereotyp..a ten neznášam...čiže by to dokonalé určite nebolo
Zaujímavé, koľko ľudí si asi prečítalo "dokonalý život" namiesto "dokonalý svet"... Ak je dokonalosť nudná, tak to sa ľudia v rozvojových krajinách a vojnových regiónoch musia fakt, že tešiť zo života
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ale hned ma toto napadlo
niekedy je to na samovraždu, ale aspoň sa nenudíme
ale hej, chcela
trafených rodičov,dvoch sprostých škrečkov,dokonalé veci proste niesu pre mňa
nechcem dokonalý svet ... len chcem dokonalé, vystupňované okamihy, ktoré stoja za všetko
Ale na druhej strane by to bolo velmi prijemne a pohodlne riesenie
Cize ak sa niekomu nechce stale nieco riesit a sa s niecim otravovat, pre toho by to bolo teda dobre (len skoda, ze nik nepozna cestu )
@purpledrug666 a ja si myslím, že dokonalý svet by bol taký dokonalý, že možno by si mala depresie, začala by si počuvať tak užasnu hudbu atd atd.
a tiež suhlasim s @44 v dokonalom svete nemôže byť nuda,keďže je dokonalý
ale isto nie v tychto koncinach