mne sa snívajú kardinálne voloviny, navyše sú hrozne znepokojujúce a furt sa budím. takže určite nechcem, aby sa tie blbosti stali skutočnosťou. aj keď absurdity sú fajn, tie moje nie
sice by to už asi neboli sny a nedalo by sa potom snivat......ale niektore veci by som vazne chcela aby sa splnili...a okrem toho ked už o tom snivame tak asi chceme aby sa to splnilo nie..?
@11 , ano plyšáci sú najlepší ...a ano chcela by som ja mám v poslednej dobe né tak pekné sny ...a keby boli skutočnostou tak sa poserem od štastia(sorry za výraz)
ja uz poriadne v noci nesnivam ,ale skor cez den a s otvorenymi ockami ale chcem aby sa zrovna tieto "denne" sny stali skutocnostou,ale viem ze sa nikdy nestanu .....bohuzial
akoze sny? to o com svinam po com tuzim alebo to co sa mi sniva v noci ked spim,bo ak to tak to necem veru aby sa mi stlao,pre boha ,ale no niekedy sa mi aj pekne veci snivaju hehe,ale vacsinou take jak z hororu aaa ,ale ono sny sa plnia ked neico cete verite tomu a viete ze raz to dosiahnete,ono sa vam splni len treba verit a chciet,vsetko sa da ked chcete ,ja viem o com vravim heheehehe XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@christiana no hej ale tak zato nie všetky nech sa splnia
@rudi1234 mam v plane ustalit svoj zivot vernejsim vztahom, len sa neviem odhodlat
Teš sa z toho. :p Keď sa mne niekedy plnili sny tak som sa z toho nesmierne tešil, nie bál
sen ako tuzba nieco dosiahnut - myslim ze je pochopitelne ze chcem aby sa mi to splnilo