Neviem, čo sa deje,ale mám pocit, že ma nikto nemá rád v práci. Nemám najlepšiu kamarádku nič. Začalo sa to už v detstve kde ma v škole šikanovali a častou aj na strednej. Potom som mala kamarádky, ale to sa po škole skončilo. Teraz už nemám žiadnu sebadô
Ako toto isté som riešil aj ja... kúpil som si psa .. a ani ten ma nemal rád,.. tak som mu prestal dávať žrať a tak si zvykol, že už aj vrtí chvostom, keď ma zbadá s miskou granúl ...
nebude to s tebou az take zle, ked mas priatela...ja zase nemam priatelku, ale zlomene srdce ano, lebo vsetky chcu byt len kamosky....no a vysledok je taky, ze sa stavam bezcitnym hajzlom, kedze lasku od nikoho nedostavam...vidis, ako si na tom dobre?
@chuchinka jako vieš a vidíš asi aj sama, musíš nejako zastavit tú ..inflačnú, sebedestrukčnú šprálu, ten negatívny trend..
..a potom 2.čast programu - nejako nštartovat svoj život, nech zas ide smerom "hore - k zlepšovaniu, k pozitívnym zmenám..
(na tieto 2 kroky, na toto všetjko budeš potrebovat ale strašne vela síl..
@chuchinka chod si za svojim cieľom a kasli na ostatne ak budes úspešná padnu pred teba na kolena ti co teraz ohrnaju nosom ..ukaz svetu : how great you are !
Dievča, v prvom rade ťa nikdy nebudú mať radi všetci. Takže sa hlavne stýkaj s ľuďmi, ktorí ťa majú radi a čo najviac obmedz čas s ľuďmi, ktorí ťa radi nemajú.
Škaredá pravdepodobne nie si, ak máš priateľa, ale keď ten ťa nevypočuje alebo ti nedáva, čo potrebuješ, tak sa s ním o tom porozprávaj.
A podľa mňa celé šťastie závisí len na tom, aby si sa ty cítila dobre sama so sebou. Musíš sa zmieriť so svojimi zlými vlastnosťami a byť hrdá na tie dobré. A keď sa zmieriš sama so sebou, tak sa všetko začne meniť k lepšiemu. Hovorím z vlastnej skúsenosti.
Najprv zmeň to, ako sa na seba pozeráš ty sama, lebo keď je človek spokojný sám so sebou, je vyrovnaný, vidieť to na ňom, ďalej sa nejako pokús zoceliť sa ...nevšímať si iných a predovšetkým nemyslieť na to, čo si asi tak ten a ten o tebe myslí, to je najväčší kazič sebadôvery, si myslím. Hlavne by bolo treba popracovať na osobnej psychike. Ale to bude dosť ťažké. Ak si to doteraz nedokázala a máš takéto komplexy...avšak ani sa nedivím, keď si bola šikanovaná, ktovie akou formou+ veľa zohráva aj tvoja "psychická imunita"...takže si to musela mať naozaj ťažké. Niekedy by som dopriala tým, ktorí šikanujú, zažiť si to isté, lebo ako vidím, vie to totálne dodeptať človeka a jeho pôsobenie v spoločnosti na celý život.
Podľa mňa je problém len v tebe, v tvojej hlave, nie v okolí, skús nájsť nejakú cestu, ktorú keď zdoláš, otvorí ti aj spoločenský svet. Ale to bude dosť ťažké..
Ak si začneš dôverovať, neuškodilo by, keby začneš chodievať viac medzi ľudí, a tak by si si postupne vytvárala nové priateľstvá, ktoré ti tak chýbajú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
vymeň tých ľudí za nejakých uplne iných.
..a potom 2.čast programu - nejako nštartovat svoj život, nech zas ide smerom "hore - k zlepšovaniu, k pozitívnym zmenám..
(na tieto 2 kroky, na toto všetjko budeš potrebovat ale strašne vela síl..
a držím palce, gl, nech sa darí líp a líp,
btw. - treba začat s menšími krokmi, step-by-step, zmenit,/zlepšit aspon 1 vec - napravit vztah, nájst novú kamku, novích známich, atakpod.
Škaredá pravdepodobne nie si, ak máš priateľa, ale keď ten ťa nevypočuje alebo ti nedáva, čo potrebuješ, tak sa s ním o tom porozprávaj.
A podľa mňa celé šťastie závisí len na tom, aby si sa ty cítila dobre sama so sebou. Musíš sa zmieriť so svojimi zlými vlastnosťami a byť hrdá na tie dobré. A keď sa zmieriš sama so sebou, tak sa všetko začne meniť k lepšiemu. Hovorím z vlastnej skúsenosti.
Buď úprimná k sebe aj k svojmu okoliu.
Podľa mňa je problém len v tebe, v tvojej hlave, nie v okolí, skús nájsť nejakú cestu, ktorú keď zdoláš, otvorí ti aj spoločenský svet. Ale to bude dosť ťažké..
Ak si začneš dôverovať, neuškodilo by, keby začneš chodievať viac medzi ľudí, a tak by si si postupne vytvárala nové priateľstvá, ktoré ti tak chýbajú...