Je to trosku davnejsie .. Chodila som s jednym chalanom strasne sme sa milovali no raz ked sme boli pohadany som ho opitá podviedla ..:/ .. A tym som mu strasne ublizila este tyzden po rozchode chcel nas vztah zachranit .. No ja som nechcela a ked sa
@nikoleta91 ja by som na jeho mieste asi tiez nehal vsetko tak.. neviem dal ti napriklad mesiac aby si si to uvedomila a dokazala ze to bola chyba a chces to vratit spat a ked ne tak nechat vsetko tak uz sa nestretnut neozvat.. (ako ja v mojej sucasnej situaci )
@gratz to sa neda vyskumat (taky vtip: ze vedci skumali po com tuzia zeny a ked na to prisli, zeny si to rozmysleli) nie su??, ja som na taku osobne nenatrafil
@passko moja milovaná (ktorú by som za nič na svete nevymenil) patrí k tomu málu bez týchto myšlienkových pochodov ... asi prvá a posledná, ktorú som stretol. A preto ju milujem najviac na svete. Teraz ma skôr napadlo, či nemá rovnaké myšlienkové pochody, len to ignorujem, lebo ju milujem . Ale ja myslím, že nemá
@trdelniiiq no som zvedavý čo za obhajobu z nej vyleze . Och, och. Kam sme dospeli ? Boha ledva týždeň spolu chodia a ona ho podjebe. Hlavne, že obrovská láska to bola . A považuje sa vôbec za podjebanie, keď s niekym chodíš týždeň ? To ešte ani není vzťah, to je skôr taká skúšobná doba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
podla mna doliezaj za nim, zlomis ho postupne
ale nie ze to zase zopakujes
ahoj !
to co je toto?!zeny maju nejaky trend podjebavat svojich chalanov.. ..
videl nieto v nejaom fore ,zeby chlap podjebaval svoju holku?
tento mi pripada ze stale nieco k nej citi tak ona mu musi dokazat ze to ma cenu
no ale co tuto kukam ani ste spolu neboli nejako dlho, ani nie si o moc lepsia ako ta jeho byvalka, aj ked ta ho asi podvadzala furt
chudak chalan
tak ti treba, za blbost sa plati...
. tak ti to prajem.. ale myslis si ze vsetky zeny povedia chalanom co sa deje naozajj v ich vnutri?? .D nie.
@trdelniii Kde bola jej láska keď sa kurvila?
som toho názoru, že ak niekto skutočne miluje tak nepodvedie nikdy a za žiadnych okolností...
a vyhovárať sa na alkohol = blbosť a úbohosť