je to haluz...paci sa mi strasne jeden chalan, je uzasny, ale ma svoj styl...piercingy a tak, kedy ze mame poviem ze snim chodim tak ma vyhodi z domu...mate aj vy take skusenosti??
Nie, nemám, ale myslím, že v prvom rade by si si mala ujasniť, o aký druh vzťahu ide teba aj jemu. Ak si si už naozaj istá, že s nímc hceš byť, že ho máš rada a že si ochotná poriadne preto argumentovať...prečo nie? No radím ti, priprav si naozaj dobré argumenty a pri hádke nestrať hlavu.
Nevšímaj si chalanov podľa toho aký majú štýl lebo to ti bude skôr či neskôr nahovno..pretože on z toho pravdepodobne vyrastie ale nájdu sa aj takí čo nie...a ak má vnútorné hodnoty...tak mame by si to mohla vysvetliť...však ste v puberte tak čo..a ak nepochopí tak neviem....však ako sa hovorí na vzhľade nezáleží..ale tak hovoriť sa môže..vieš ako to chodí
5. mne nejdeo o styl...je mi strasne sympaticky a nieco krasne z neho ide...a nejde len o mamu, este som nepocula pozitivny nazor na neho, je to dost tazke ked ti vela ludi povie...pre boha to kto je??chapes...
. ja som sa stretla s tým istým..predtým bol sukničkár...a všetci ktorí ho poznali si zo mňa robili srandu....proste pokrikovali alebo sa mi smiali....vieš že som len ďalšia..ale je to v pohode sme spolu už vyše roka...a určite ani rodičia neboli nadšení že má dlhé vlasy..starká ešte stále po roku chodí za mnou že sa mám s ním rozísť že nieje z dobrej rodiny..a žijem proste na ostatných sa vykašli...a mame to nejak vysvetli...však hádam nieje až taká hrozná...keď ho lepšie sponzáš tak jej budeš môcť povedať aký je..alebo jej vysvetli že sa správa skoro ako všetci ostatní len je originálny...potrebuje sa vyjadriť...originálni ľudia to väčšinou ďaleko dotiahnu
13...ja si to tiez myslim, ale vies maminku mam rada,nie je hrozna ale ona nechape niektore veci, dufam ze to pochopi po case..diky, budem sa snazit cez to preskocit
Obal nič neznamená Mama sa tiež zdesila keď ku mne raz prišiel kamoš v ocvočkovanej bunde a ostňovým obojkom na krku a nahodila pohľad typu "Máš zaracha na doživotie!"
Stačilo aby sa s ním chvíľu porozprávala a nielenže jej už nevadil ale ešte si ho aj obľúbila
Možno by bolo dovré keby si rodičom umožnila spoznať ho predtým než to na nich vybalíš
ja by sm to riesil asi najprv mimo rodicov cize vztah bez toho aby o tom vedeli rodicia a ked by sm si bol isty ze jjo tak by sm to riesil z rodicmi...myslim teda..
najrpv pories seba co vlastne chces a ze ci vlastne on chce nieco riesit s tebou tiez . na fotrovcov kaslat zvyknu si moja mama si tiez zvykla na vsetko, si pamatam ked som prvy raz dovliekla svojho chlapca domov. vysoky, chudy, cely v ciernom a zrenicky pretiahnute ako macka... proste ako cisty satanista haha.mama zbledla a ledva vysla hore schodami.. a potom si ho dokonca oblubila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Stačilo aby sa s ním chvíľu porozprávala a nielenže jej už nevadil ale ešte si ho aj obľúbila
Možno by bolo dovré keby si rodičom umožnila spoznať ho predtým než to na nich vybalíš