Ahojte, hovorí sa, že človek si toho druhého váži až ked ho stratí asi na tom niečo bude. Mala som najlepšiu kamošku vždy sme si volali, písali, stretávali sa ani sme sa veľmi často nehádali, dôverovali sme si. Proste bolo to v pohode. Naj kamošky sme b
a ak to nevyjde, tak si zahraj Quake a dobre pohladaj BFG
no a aj trosku seriozne - nevieme, preco ste sa zrazu prestali rozpravat...ak je dovod daka blbost alebo ani nie je (ked ziadny nespominas tak je to asi dobra prepnutost a ak sa aj znovu pobratáte, tak ktovie, aku to bude mat trvacnost...
no a inac taka univerzalnejsia rada - ak si jej dako ublizila, tak sa ospravedln, ak ona tebe, tak odpust a chodte na pivo a mozno zase najdete k sebe cestu
@zuzk496 proste sme sa pohádali, a povedali si, že už spolu nikdy neprehovoríme. A vtedy s horúcou hlavou sme povedali, že už spolu nechceme mať nič spoločné. Ja som medzitým našla super kamošku ( poznala som sa s ňou už dlhšie) a jej to teraz začína dochádzať čo sa vlastne stalo lebo jej brat sa so mnou začína zdraviť a už s ním aj v poho kecám. Ja by som sa jej aj ozvala lenže bojím sa odmietnutia, výsmechu.
vies co? ja som sa s niektorymi kamaratmi ani nijak nepohadal a uz sa skratka nestretavame, neviem preco..to je akysi plynuly chod zivota, ludia odchadzaju a prichadzaju, aj ked je to smutne..a premna ani nehovorim, kedze ja skor kamaratov stracam ako ziskavam novych
to potom nebolo také dobre kamarátstvo..ale záleží aj kvôli čomu ste sa pohádali.ak sa s tebou už nebaví nájdi si inú lepšiu kamarátku..a nič na tom nebude pokial sa jej ozveš..ak sa ti vysmeje tak nechápem prečo.. nič na tom nie je ked chceš znovu obnoviť vaše kamarátstvo..a ty si ju sklamala či ona teba?
jasom mala pocit zesom stratila kamosku vtedy ked is nasla chalana.. a ked sa snim rozisla prisla kumne ako najvecsia kamoska akokeby sanic nestalo dovtedy sima moc nevsimala tosami odnej nepacilo..:/cale uz jeto zas vpohode
atak sa jej dako ozvi boze vsak taka zas sporsta neni zebysa ti vysmiala aneviem co mozno aj ona sa chcce steou zas kamaratit len to nechce dat najavo prva..
@cjubou roses are red, bullets are lead, if you don't come back to me, I'll shoot you in the head..."tút nie nie, kašlem ja na práva, mesiačik svítí a ja vyšívam však košeľov mám veľa aj mikín a zachvíľu je rán
Ahoj, ja som dnes tiez uz definitivne prisiel o priatelstvo kamaratky ktoru som poznal 14 rokov. Aj ked komunikacia medzi nami viazla uz dlhsiu dobu. Mam dojem, ze clovek pre cloveka uz nema ziadnu cenu...s uprimnostou to v dnesnej dobe asi clovek daleko nedotiahne...povedz niekomu pravdu a chci mu pomoct a ochranit ho a druha strana radsej uveri niekomu kto jej klame do oci. Takze viem ako sa asi citis...
Ahoj, tak už som jej napísala, ozvala sa mi povedala, ze už to nikdy nebude také ako predtým ale chce ostať kamoškou. Neviem čo si mám o tom myslieť. Porad mi.
Už sme spolu písali aj telefonovali vyše 1 hodinu, už sme si aj povedali čo sme zažili cez tie mesiace čo sme spolu neboli, sme si povedali, že sme sa pohádali pre úplnu hovadinu ...a prišli sme na to, že sme proste asi len potrebovali pauzu.. potrebovali sme si od seba oddychnut. Uvidím ako sa to vyvinie dúfam, že to bude už len dobre. Dúfam, že si budeme mať čo povedať. Ďakujem Ti veľmi pekne za rady a samozrejme aj ostatným diky moc veľmi ste mi pomohli.
Už sme spolu písali aj telefonovali vyše 1 hodinu, už sme si aj povedali čo sme zažili cez tie mesiace čo sme spolu neboli, sme si povedali, že sme sa pohádali pre úplnu hovadinu ...a prišli sme na to, že sme proste asi len potrebovali pauzu.. potrebovali sme si od seba oddychnut. Uvidím ako sa to vyvinie dúfam, že to bude už len dobre. Dúfam, že si budeme mať čo povedať. Ďakujem Ti veľmi pekne za rady a samozrejme aj ostatným diky moc veľmi ste mi pomohli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
no a aj trosku seriozne - nevieme, preco ste sa zrazu prestali rozpravat...ak je dovod daka blbost alebo ani nie je (ked ziadny nespominas tak je to asi dobra prepnutost a ak sa aj znovu pobratáte, tak ktovie, aku to bude mat trvacnost...
no a inac taka univerzalnejsia rada - ak si jej dako ublizila, tak sa ospravedln, ak ona tebe, tak odpust a chodte na pivo a mozno zase najdete k sebe cestu
Ja by som jej aj povedala, že mi chýba priateľstvo ale ak by povedala áno tak bojím sa čo by na to povedalo okolie, asi by ma odsúdili.
"roses are red, bullets are lead, if you don't come back to me, I'll shoot you in the head..."
atak sa jej dako ozvi boze vsak taka zas sporsta neni zebysa ti vysmiala aneviem co mozno aj ona sa chcce steou zas kamaratit len to nechce dat najavo prva..
ak nie,kašli na ňu-sú aj lepšie baby na kamošenie,s kt,nezažiješ také čosi
ale čo, trebalo to tu trochu obveseliť
nemôžem z toho, už si to vyšívam na tričko
tej prvej? - lebo tú by si si vyšívať nemala, neviem či na ňu nie sú autorské práva
ok, tak len poviem kamarátovi, že jeho hláška letí do sveta - nuž, nemal to hodiť na faceblok
a môžem si objednať jedno tričko
Myslím, že sme sa sklamali navzájom.
Ahoj, tak už som jej napísala, ozvala sa mi povedala, ze už to nikdy nebude také ako predtým ale chce ostať kamoškou. Neviem čo si mám o tom myslieť. Porad mi.