Je jeden chalan s ktorym som chodila 3 mesiace. Vsetko bolo super, hovoril mi ako velmi ma lubi, zoznamil ma so surodencami, s rodicmi, bola som u nich doma aj on bol u nas. Raz sme boli spolu aj so spolocnymi kamaratmi na diskoteke. Bol trochu divny ale
no toto je dost tazka situacia ,ale ak ho este lubis tak bojuj onho ,snaz sa byt co nbajviac v jeho blizkosti ,a mozno si ho znova ziskas ,ale neviem ci ja by som takeho chalana chcela ,po tom co ti urobil ......on musel vediet ,ze si tichsej povahy ,ale ja by som ho uz nechcela podla mna ,ako sa poznam ,no je to na tebe
harť, že je človek zábavný sa nedá a neoplatí sa to. práve preto si človek hľadá partnera, ktorý mu vyhovuje. s tým musíš rátať, že nie vždy to bude také aké chceš. a ver mi, že neoplatí sa dotyčnému stále sa vtierať a vypisovať keď nemá záujem. ešte viac ho to nasere. ak niečo prejavuje k tebe.. fajn dajte sa dokopy. ale ked nie sú sympatie na jednej alebo oboch stranách vzniká problém. preto ak ťa chce skús to ešte s ním a nepredstieraj sa. Alebo ťa chce len dostaŤ do postele
radsej sa nesnaz byt nasilu zabavna....moze to vyzniet blbo...radsej bud sama sebou a ak sa on nebude snazit byt s tebou ked budes aj ticha tak sa nanho mozes vysrat...ma ta chciet taku aka si
Súhlasím s tým čo povedal kemy,no a na tú disco choď,buď sama sebou,bav sa tvojim štýlom,nič na sebe nemeň a nechaj ho !ak bude mať naozaj záujem tak on príde za tebou a nieže mu hneď skočíš okolo krku!!!!ak nepríde,o nič si neprišla,pretože takých behá po svete kopu,bude to síce bolieť,ale my ženy máme svoju hrdosť a vy ste ešte neboli tak dlho spolu,že by sa ti mohol zrútiť svet,no a toho pravého určite ešte stretneš,potom napíš ako si dopadla,pa. PS:vraví sa,že 3láska je najväčšia láska a to ti môžem potvrdiť!
necital som ine komenty, ale poviem len jednu vec. Ak sa chces na tej diskoteke pretvarovat aku mas uzasnu naladu, aka si vyrecna a ako sa furt zabavas tak radsej kasli na to. Bud sama sebou. Ono sa to hovori hlavne preto, lebo potom by nemal rad teba, ale tu pretvarku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a pokial o teba este naozaj stoji, tak nech zabojuje on.
No na diskotéke toho teda veľa poriešiš...