mám kick ass neviem či je tam nejaka romantika ale skoro som sa rozrevala a tacho.... a naprosto osvietleno.... tiez to neni romanticky ale je to genialne...
ajajaaaj snad si spomeniem na vsetky pri ktorych som plakala
urcite P.S: I love you(ten stahuj ako prvy!)
Titanic, The Notebook, Keith, A walk to remember (ale medzi tymito dvoma poslednymi najdes strasne podobnosti ), Mr. Nobody, An education(to bol tak krasny film, aj dejovo bol nadherny, ale hlavne kulisami a hercami), Gran Torino, Pay It Forward.. hadam staci
the last song, 7 životov, Priestupny rok - nepoplačeš ale je to super , bejválek se nezbavíš, Rande v ríme, nový film Netvor ........a síce fantazijný ale super je aj ten Som číslo 4
@zabka99 môžem ti povedať, že pri filme If Only budeš plakať jak malé decko! Neskutočná romantika..... povedala by som niekedy až prehnaná Pozri si ho Budeš prekvapená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Takto z fleku si spomeniem na-> Last song (tamvysla slza ked zomrel),
Marley a ja (ked ona potratila) a viac momentálne neviem
urcite P.S: I love you(ten stahuj ako prvy!)
Titanic, The Notebook, Keith, A walk to remember (ale medzi tymito dvoma poslednymi najdes strasne podobnosti ), Mr. Nobody, An education(to bol tak krasny film, aj dejovo bol nadherny, ale hlavne kulisami a hercami), Gran Torino, Pay It Forward.. hadam staci
» www.videacesky.cz/kratke-filmy-on...
» www.videacesky.cz/kratke-filmy-on...