@salonka2022 načo ho prekvapiť ? dajte sex, alebo mu urob taky oral, že zomrie od blaženosti ..... možno podľa teba blbá poznámka, ale určite sa na niečo také teší a v kútiku duše dúfa .... ako každý chlap
@10 ... preeesne kurva .... tie zenske napady vyssie .... nechapem ... daj sa mu napapkat, vyper mu a keketiny .... to chlap urobi aj sam ... ale ked si chce zajebkat na to potrebuje zenskuuuu
@rothschild to že to tam nebolo explicitne napísané neznamená, že to v tej rade nebolo niektoré veci si snáď človek aj domyslí (ja som sa teda spoľahla na to, že má niekto aj pudy).
@naily ja naozaj nechapem ako by si ho chcela este viac potesit ako sexom ... cize tato diskusia je tym padom asi bezpredmetna ..... vies jak to je s chlapmi ..... plny zaludok a prazdne gule ... mozno to znie blbo ale je to cista pravda
@rothschild a čo si myslíš, že som naznačovala prvou a treťou vetou vo svojom príspevku? Aby sa išli prechádzať na lúku?
Ja viem, čo by som robila ja, ale o to tu nejde Keďže nevieme, aký vzťah majú medzi sebou dotyční (nie všetky vzťahy sú také, že sa na seba ľudia okamžite vrhajú), poradila som jej univerzálne - to, čo spolu obaja robia radi a je už iba na nich, čo to znamená u nich
A posledná veta, že môže byť aj unavený, bola skôr o tom, nech mu nevyčíta, ak príde, pohrá sa s ňou a tvrdo zaspí.
Ostatné dementné reakcie, ak nevieš čítať medzi riadkami, si nechaj pre seba, s fake-ujami si deň viac krátiť nebudem
ja prekvapujem priateľa len s sexuálnymi vecami ako podväzky, striptíz, sex na netradičných miestach a sex so zaviazanými očami....nech je chlap aký chce vždy bude túžiť len po takýchto veciach žiadnu romantiku ale prosím ťa nič iného by ho šťastnejšieho nespravilo....
To mi pripomína ako môj bratranec z druhého kolena išiel prekvapiť priateľku do Anglicka kde odišla na nejakú dobu pracovať a keď došiel zistil že má inú ale to mi len tak napadlo nechcem strašiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
V prvom rade maj pri sebe jedlo, čo mu chutí, na 90% bude hladný.
V druhom rade zapoj niečo, čo máte obaja radi a pri čom radi trávite čas. A ak ide zďaleka, očakávaj, že môže byť aj celkom unavený.
Medzitým mu ešte ideálne vyperiem spodky -,-
Ja viem, čo by som robila ja, ale o to tu nejde Keďže nevieme, aký vzťah majú medzi sebou dotyční (nie všetky vzťahy sú také, že sa na seba ľudia okamžite vrhajú), poradila som jej univerzálne - to, čo spolu obaja robia radi a je už iba na nich, čo to znamená u nich
A posledná veta, že môže byť aj unavený, bola skôr o tom, nech mu nevyčíta, ak príde, pohrá sa s ňou a tvrdo zaspí.
Ostatné dementné reakcie, ak nevieš čítať medzi riadkami, si nechaj pre seba, s fake-ujami si deň viac krátiť nebudem