Dobrýdeň. Tak mám 16 rokov 63kg a strašne chcem pribrať.. 63kg je podla mna dost málo na 16-ročneho chlapca mimochodom v septembri 17 momentálne mám stravovanie furt keď som hladný takže niekedy jem aj nasilu len asi nejem správne. Bol by som rád ke
neviem no, niektorí ľudia proste nedokážu pribrať, nech robia čo robia. Ale tak skús ísť do McDonaldu alebo si vo fitku zaplať trénera, ten ti poradí aj ako jesť, a ako cvičiť
63 kg je malo na 16 rocneho ? a co mam hovorit ja, 20 rocny s 61kg ? btw, na tvoj vek to absolutne nie je malo .. a je blbost hovorit ze malo na vek, vela na taky a taky vek, dakto ma proste lahke kosti, vazi menej, atd ... aa ono este ze nejde o to kolko mas kg, ale ako vyzeras poznam aj 63 kg borcov a maju svaly dost dobre , a nikto by nepovedal ze maju iba tolko kil
Napis presne ako sa stravujes a hned bude vidno preco nepriberas na 100%. To vsetci chudi si myslia jak vela jedia a nakoniec to je mozno 2000kcal. Vacsinou je to na styl chlebik, obed v skole, co mamka navari...
@matwoo lahke kosti neexistuju, normalne rozdiely v hustote kosti mozu spravit tak 1 max 2kg....
Ja mám 20, som vyší od teba a mám cca 55kg ... 63 kg neni málo kebyže máš 195cm tak nič nepoviem ale na tvoju výšku je to úplne normálna váha.. ešte by som povedal že vážiš viac ako väčšina ludí čo majú 173cm
No ja sa cítim najtrapnejšie, mám 17 výšku 198 cm a 66kg už 2 roky a nie a nie pribrať... je to hnusné, mám pocit menejcennosti, snažím sa jesť koľko len vládzem a nič
@mates77 tiez sa mi nezda ze by si bol neaky vychudnuty. Pribrat sa ti podari tak ze budes jedavat viac nez obvikle. Ked si zvyknuty na 3 jedla, budes jedavat styri. Dalej to vsetko zalezi od toho ci chces pribrat rychlo ( potom to tak aj rychlo schudnes ), takze budes jest kazdu chvilu bez ohladu na to co to bude. Ale chces priberat kvalitne, cisto a pomaly. Daj TS ked chces viac poradit.
Ja som mal objemovku v posilke necelý mesiac a išiel som hore skoro 7 kg bez gaineru a hovadín samozrejme...teraz som už zrysoval tých 5-6 a držím si váhu...ak máš gainer tak priberieš si myslím...záleží aj od genetiky...niekto proste musí s doplnkami ak chce pribrať viac ....držím prsty
Začni jesť a cvičiť a je to. Ideálne by bolo keby máš na okolí kopec anorektičiek, tým keby si pojedol všetko, ešte by aj za´dakovali. Ja som to robil tak, že začal behať, potom som začal chodiť do posilňovne, robil som strečing a tak každý mesiac som s ganerom brutalom a dobrou stravou priberal priemerne vyše 1,7 kg ale potom ma to prestalo baviť a zasa som splaskol trošku, ideálne sa priberá ak fajčíš, potom prestaneš a nahrádzaš si fajčenie jedlom
+ kulturisti jedia tušim každé 4 hodiny a budia sa aj v noci hlavne proteíny bielkoviny ak nechceš príliš drahé a potom tie drahšie sú kadejaké srandy čo predávajú a kupujú si ich športovci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
s týmto ti neporadím ale vygoogli si to tam toho bude veeeelmi vela
nasťahuj sa na intrák nad jedáleň a garantujem ti, že priberieš
alebo v noci vyžieraj chladničku ale moje rady nie sú zdraviu prospešné
@matwoo lahke kosti neexistuju, normalne rozdiely v hustote kosti mozu spravit tak 1 max 2kg....
@mates77 tiez sa mi nezda ze by si bol neaky vychudnuty. Pribrat sa ti podari tak ze budes jedavat viac nez obvikle. Ked si zvyknuty na 3 jedla, budes jedavat styri. Dalej to vsetko zalezi od toho ci chces pribrat rychlo ( potom to tak aj rychlo schudnes ), takze budes jest kazdu chvilu bez ohladu na to co to bude. Ale chces priberat kvalitne, cisto a pomaly. Daj TS ked chces viac poradit.