viete mam ten jak sa to powie problém mam uz skoro 20 a baba nikde vyvrtnutý kotník a dojebal sa mi mobil aj notebook kua do toho finančná kríza ja sa na to asi viprdnem kua!!!!!!!!
Mám už skoro 20, chalan nikde, notebook mám pokazený, v škole sa mi nedarí, jeden z mojich kocúrov má poranenú labku, ráno som zmeškala autobus a do toho tá finančná kríza...
mam 20, o spriaznenej dusi mozem len snivat, priatelia detto, kazde stretnutie s inym homo sapiens mi skor alebo neskor ukaze, aky som deviant a to si nemyslim len ja, pocitac sice bezi, ale skola ma absolutne zdeptava, netusim ani, co chcem v zivote robit a jedina odpoved, co ma napada je, ze ma vlastne nic skutocne nezaujima, mam autisticku sestru, s ktorou neviem, ci sa budem moct niekedy v zivote normalne porozpravat a napriek tomu som nikdy nic taketo nezalozila, pretoze viem, ze X dalsich ludi ma podobne alebo horsie problemy.....ach ano, a este ta financna kriza...
@galinka lieky! najmenej bolestiva moznost a urcite sa daju pouzit aj nejake lahko dostatelne...ale pichnut si inekciu plnu vzduchu, to je cool
som zavrety v pivnici a muceny kacerom donaldom, kvapkaju mi na hlavu vodu, mam ploche nohy a rozparane brucho, nemam dievca, iba polku svaba, co som nasiel na zemi, nefunguje mi struhadlo na ceruzky a este k tomu ta financna kriza!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Chcem radu: Skok z okna, slučka alebo lieky?
máš ten no ako sa to povie, ľudia poradte... no toto viete čo myslím.... ako sa to povie... problém máš
@galinka
ešte aj pod vlak sa dá hodiť...
Kocúrovi lieky, jednoznačne
@galinka lieky! najmenej bolestiva moznost a urcite sa daju pouzit aj nejake lahko dostatelne...ale pichnut si inekciu plnu vzduchu, to je cool
Káčer si z teba múčnik robí?
@7 to sa ti podarilo
@17 ty si hovado
@23 dakujem!!!