Poznate niekto nieco podobne ako je táto stránka » www.hiphopbling.com/... ,aby bola hlavne z Usa a obsah bol rovnaky.Lebo ako samy uvidíte,čo sa týka obsahu a cien v tomto obchode je to ,,raj´´ pre oci a nakoľko tam majú dolár tak aj výhodne ceny.Este
Nemas zaco,len problem bude To objednat ,treba spisat cislo kreditky a ine bla bla,myslis,ze preco sa Tu pytam,ze nepoznaju aj inu stranku? lebo na tamtej stranke je okolo toho velke Halooo,a ja viem,ze sa tam oplati kupovat,nakolko dolar ma nizsiu hodnotu jak euro,a na nemeckych strankach pytaju na Slovensko postovne 16,5 eura a tu 12 dolare co je 8,5 eur
@viker ved chod sa opytat vsetky informacie do banky, co ti ma @klaudiqaaa vybavit aj kreditku? nepytaj sa tak hlupo, ved mas 19, pohni rozumom a chod sa informovat
Hm pytal sa Ta dakto na daco ? ja isto ne,ja som sa pytal len jej,a ked 2 veci su pre teba ,,vsetky informacie ´´ hm tak Tebe sa tebe sa ten mozog asi uz zastavil
Za registráciu a vedenie účtu na paypale neplatíš nič.. A embosovaná kreditná karta by mala mať vzadu na tom mieste kde máš mať podpis také 3 čísla... Pokiaľ ich tam nemáš nemôžeš sa zaregistrovať na paypale
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ja by som sa tam bál nakupovať.
emboss card - » www.sme.sk/c/664975/emboso...
Pay Pal - » www.paypal.com/lv...