Chcem sa rozísť? Zmenila sa,alebo sme sa spoznali?
Poslednou dobou mi to vŕta v hlave. Sme dva roky spolu a pripadá mi iná ako na začiatku. Iba všetko hrala pre mňa? Dokáže sa človek na toľko zmeniť za tak krátku dobu? Nechcem byť s takou osobou, ale je mi smutno pri predstave byť bez nej. Koment...
Hnevajú ma také novinky ako, že sa začala chodiť opíjať s kamaratkami čo nerobila. Ťahá do postele mačku čo mi príde dosť nechutné hlavne keď sme tam obaja nahý a odrazu vedľa mňa to smradlave zviera. Má úplne iné názory a zaujímajú ju úplne iné veci. Ja sa snažím ako tak vyzerať normálne len ona už kašle asi aj nato. Vždy bývala pekná a upravená aj keď nikdy nebola úplne chuda teraz je o dosť tucnejsia a stále len priberá, nič nerobí len sa napchava. Som rád keď chce sex keď sa aspoň v ten deň osprchuje. Všade má neporiadok, nielen v izbe, ale aj v aute a na ploche pc Jediné v čom si rozumieme je asi ten sex.
No keď si predstavím, že by sme to mali ukončiť je to čudný pocit a nechcem aby plakala keďže ju rozplače hocičo a je až príliš na mňa naviazaná. Aj keď sa opije mi zavolá aby mi povedala, že ma ľúbi a chce byť so mnou navždy. Keď si spomeniem na tie začiatky je mi to ľúto všetko zahodiť, ale s takouto budúcnosť asi nechcem aj keď hovorí že je stále rovnaká.
@4 ... presne tak, nechcem to tiež škatulkovať ale mám s tým skúsenosť aj ja, ja som ju dokonca spoznal ešte vtedy keď chodila do 9tej treidy na zakladku a prešiel som s ňou cez celu strednu až po začiatok výšky .. a to sú obdobia ktoré človeka dosť menia
Ja som tiez skoncil vztah so zenou ktoru som uprimne miloval ale neklapalo to. A som si rozmyslel co je lepsie ci byt dlhodobejsie vo vztahu kde cloveku nieco chyba a nakoniec sa to v nom bude hromadit az to raz prepukne v nevhodnej chvily alebo je lepsie byt radsej slobodny prip. ist do vztahu kde clovek si uziva pritomne okamihy nehladi na buducnost proste zije
Ja som zvolil druhu moznost. Mozno mi nova znamost otvorila oci ale ako je to super zatial
už len koliva tomu, že je bordelárka by som ju nechcel...
je to vizitka jej povahy a taká je zrejme vo všetkom...
najskôr ťuťuli muťuli, keď sa napije reve a vyvoláva aká je strašne zamilovaná..
ale choď dievča volakde ku kravám, tam ti to bude pasovať a spolu si budete rozumieť...
chcela mať frajera, to dosiahla a teraz sa opúšťa, dohovor jej, buď sa spamatuje, lebo nebude ani sex a adie...
neviem si predstaviť lenivého bordelára vedľa seba, asi by som jej vyhádzal veci von oknom....
Mozno sa treba zamyslieť ci ju TY tolerujes aj trosku, alebo chces aby posluchala a prisposobila sa.. ?
Mozno sa mylim, no chcel by som vidiet aj jej verziu...
jednoznacne jej daco vadi. Nie bez priciny kasle na hygienu a pije a zerie. Musis to z nej dostat. Len vyskusaj jej pomoct. Vsetci sa menia a klamu ti, co tvrdia opak. Mozno ju napravis, ale len zahodit sancu tym, ze sa rozidete, nic tym neziskas. Neviem aka je chapava, no myslim, ze by si jej nemal vycitat, ale prv riesit dusevne problemy.
Ak sa takto zena opustí, je trochu podpasovka ju nechať, najskôr ju niečo trápi, aspoň tak to vyzerá, z toho čo si napísal... ak je ale vážne taka a len to zo začiatku na teba hrala, no neviem, to už by som sa cítil podvedený ja... Skôr by som zisťoval u okolia, či napríklad je normalne že toľko pije a sa napcháva..prípadne rodinných príslušníkov ktorí ju vidaju pravidelne...
Alebo jej dať menšie ultimátum, buď sa pozbiera alebo bude koniec.. takto má na výber a zároveň uvidíš či jej na vzťahu zalezi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
No keď si predstavím, že by sme to mali ukončiť je to čudný pocit a nechcem aby plakala keďže ju rozplače hocičo a je až príliš na mňa naviazaná. Aj keď sa opije mi zavolá aby mi povedala, že ma ľúbi a chce byť so mnou navždy. Keď si spomeniem na tie začiatky je mi to ľúto všetko zahodiť, ale s takouto budúcnosť asi nechcem aj keď hovorí že je stále rovnaká.
ale inak platí @3
Ja som zvolil druhu moznost. Mozno mi nova znamost otvorila oci ale ako je to super zatial
je to vizitka jej povahy a taká je zrejme vo všetkom...
najskôr ťuťuli muťuli, keď sa napije reve a vyvoláva aká je strašne zamilovaná..
ale choď dievča volakde ku kravám, tam ti to bude pasovať a spolu si budete rozumieť...
chcela mať frajera, to dosiahla a teraz sa opúšťa, dohovor jej, buď sa spamatuje, lebo nebude ani sex a adie...
neviem si predstaviť lenivého bordelára vedľa seba, asi by som jej vyhádzal veci von oknom....
Mozno sa mylim, no chcel by som vidiet aj jej verziu...
Alebo jej dať menšie ultimátum, buď sa pozbiera alebo bude koniec.. takto má na výber a zároveň uvidíš či jej na vzťahu zalezi