Omg =/ Keby si to fakt chcela urobiť tak by si to urobila a nerozkecávala by si to tu =/ Čo si teraz myslíš že ti budú chodiť správy typu "Niééééé nerob toooo budeš nám všetkým veľmi chýbať"????
keby si to naozaj chcela urobit uz davno by si to sravila ale to pochobujem lebo potom ti zidu na mysel take nadherne chvile co si prezila a vsetko co este chces spravit ze proste to nespravis
nekceaj tu o tom a urob to ! ideš ! skoč zo strechy činžiaku, chvílku si poletíš a potom padneš a bude z teba mastný flak, zomrieš tak rýchlo a bezbolestne ... fakt urob to
ale mám jednu radu, čo mi kamarát vravel, nejaké ocelové lanko( neviem možno to má nejaký názov )dať okolo krku, na ruky nejaké dobré sekundové lepidlo a prilož si ruky na hlavu, skoč najmenej z dvoch metrov a keď dopadneš to lanko ti odreže hlavu a keďže budeš mať ruky prilepené k hlave tak to bude vyzerať ako keby si si odtrhla hlavu
No počkať,keď už sa ideš zabiť,tak už s nejakou tou bolesťou nie ?? veď ťa nikto nebude ľutovať ak sa zabiješ bezbolestne..teda,budu ťa lutovať,ale nepovedia si že chúďa hlúpe,sprosté,ako ju to muselo bolieť..
@Lillyl lol, pre jednu hadku sa zabit, to ti nacisto drblo? co takto radsej vyriesit problem medzi vami dvoma? ked chces s tym fakt pomoct, tak mi napis spravu, poradim ti. som taky amatersky psycholog ...ale s dobrymi vysledkami
A to som si ja myslel, ze ake ja mam problemy.....keby som ja mal kvoli banalitam spachat opakovanu samovrazdu tak uz som v ustave v kazajke...
Jednemu mojmu kamosovi sa pred par tyzdnami stala podbna vec, jeho dobry kamarat spachal samovrazdu, nepytal si navody, proste sa zabil...a preco??? co viem od kamosa tak ho vraj frajerka podviedla....
Ak si myslis, ze si na tom zle tak si skus niekedy uvedomit, ze na svete su aj ludia co to maju horsie ako ty....hlad, rakovina, AIDSa ine...
Su ludia co by dali cokolvek za to, aby nemuseli ratat posledne dni ktore im zostavaju a ty sa pohadas s frajerom a myslis na samovrazdu, fakt ta mrzi zivot???....
Moj dobry kamos mal za mladi frajerku ku ktorej sa po rozchode vratil, dokonca s nou bol aj isty cas lebo sa mu "vyhrazala" ze spacha samovrazdu....
Osobne by som mal taku babu na haku pretoze dievca, ktore ma samovrazedne sklony po rozchode alebo po hadke nemoze mat vsetkych 5 pokope...samozrejme, ze to boli a je zronena, ale toto je uz viac nez extrem...
Kedze mi nie je ludsky zivot lahostajny a uz vobec nie zivot niekoho s kym som stravil nejaku cast zivota tak by som urobil presne to co kamos spravil....siel za nou a ubezpecil sa, ze je naozaj v poriadku....
Cim dalej tak tym viac zacinam v poslednej dobe vidiet viac zaporov ako plusov vztahov....nechyba mi doma trpnut cele dni, ze sa mi moja byvala bude vyhrazat samovrazdou, aby som sa k nej vratil....
Ak chces kvoli hadke spachat samovrazdu, ktoru aj tak nespachas tak nechcem vediet co budes chciet urobit ak sa dozijes rozchodu....
noo. podla mna je najlepsi sposob predavkovat sa liekmi na spanie. dost pomaha aj ibalgin alebo aspirin. ale musia to byt tri krabicky. nebude ta nic boliet a budes pocas toho spat. umries na zastavu srdca. vela stastia. raz sa spolu stretneme. ale ja mam este vela povinnosti. zajtra idem na dovolenku ale smrti sa nebojim. je to to jedine co je v nasom zivote iste.
Malá rada. Keď sa chceš zabiť predávkovaním liekmi. Najlepšie sú naozaj tie na spanie. Ale nezabudni ich zapiť alkoholom. Alkohol niekoľkonásobne zvýši účinok samotných liekov.
ja som taká romatička, najlepšie to urobil Kurt...smrteľná dávna heráku v žilách,celé poistené ranou do hlavy...a prečo bezbolestne? veď vďaka bolesti človek vie, že žije...
ženy majú vo zvyku sa buď podrezať vo vani kvôli tomu že nechceme aby po nás ten binec potom niekto upratoval.. alebo zober tabletky.. asi ti bude zle od nich ala tak vydrž to pár minút a možno to zaberie a ty sa zobudíš mŕtva.. potom daj vedieť ako to dopadlo..
Svojou smrťou možno docieliš osobného úžitku. No uvedomuješ si, koľkým ľuďom spôsobíš nepredstaviteľnú duševnú bolesť a doživotné trápenie?
Jediná osoba, na ktorej Ti záleží si TY SAMA, resp. ostatný v tvojom okolí pre teba nič neznamenajú. Myslíš len na vlastné blaho.
Ľudia so sklonmi k samovražde sú odsúdený na večné zatratenie, pretože si neuvedomujú životné hodnoty a sú lahostajní k základným zmyslom a princípom života...
Občas treba nahliadnuť aj na druhú stranu karty...
Ja sm mal dievca..bola to Tá pravá...vedel som to a bol sm najstastnejsi na svete...po 3 mesiacoch ma opustila...tyzden na to bola s inym...uz je to rok..stale ju mYlujem...UZ ROK!!! chapes to??? ty este o smrti ani neuvazuj...neviesh ake je to nenávidiet a mYlovat v jednom niekoho...akoby Ta to chcelo roztrhat zvnutra...akoby si si chcela rozdrapit celu hrud a vyliat vsetko co tam je...newiesh si predstavit ako velmi to bolí...a stále bude...rozisiel som sa uz s dvoma dalsimi dievcatami lebo sm si myslel ze to prejde ale stale sm hladal v nich JU!...boo i to strasne trápne...uz radsej ani neuvazujem o vztahu...lebo viem ako to zase skonci...jedine ak sa nenajde dalsia perfektna...ale take ma clovek len 1-2krat za zivot...hmmm... ak to niekto cele precita nech mi napíse TS lebo wem ze kazdy na tieto odpowede kasle...pllls vazne...THX..T
@0 Ked zostanes nazive, mas este vzdy sancu, aby si s tym problemom nieco urobila, a stale sa to moze obratit na dobre... je unahlene chciet spachat samovradzu len kvoli tomu, ze zrazu pride k nejakej nezhode..
...NO TAK TOTO!!!!!Dôverne poznám!!!! Si sebecká a nezrelá EGISTKA. A nezabudni tým vydierať svoje okolie!!!!! Vrelo odporúčam!!!! Na poniektorých sprostých to zaberá (je ich málo, ale nájdu sa).
Chceš môj názor -a si chceš, keď sa takto pýtaš verejne.
TAK SA OBES - LANO TI POŠLEM POŠTOU! Ani poštovné nechcem späť.
(Moja škoda, že som takto nereagovala, keď som stretla podobné samovražedné sklony niekoho, kto vydieral mne blízku osobu).
nemyslim ze clovek ktory toto napise chce lutost , bud to mysli zo srandy , alebo by chcel len pocut vludne slovo Len nech raz za vamy pride vase decko a povie vam ze sa chce zabit , potom mu povedzte to co pisete tu ...
@2807 a bud si sto percentne ista ze keby som bol tvoj manzel tak ti zato taku tresnem aj ked agresivitu nehorazne neznasam a toboz nie na zenach , ale toto ma tak dopalilo ze si to nevies ani predstavit . Ja by som sa teda rozhodne svojho decka spytal preco ? a nie davat mu pocit nepochopenia u vlastnych rodicov . Co ak by malo vazne problemy , najprv uvazuj o moznostiach az potom konaj , aj ked zrovna niesom clovek co by toto mohol niekomu hovorit ale v tomto pripade si to neodpustim . MOzno by to dieta chcelo byt len zaujimave , ale kym je len minimalna moznost ze nie , urcite by soms a k nemu nezachoval tak ako s napisala ty a normalne ak by si to vedela naozaj spravit tak by som ti vlastnorucne maternicu vytrhol boha tam
A ja si myslim, ze to dievca, co zalozilo tuto temu, potrebovalo, aby jej niekto proste povedal, ze to bude fajn. Nie, aby jej niekto vynadal ze je pateticka krava alebo nieco podobne. Len je mi trocha luto, ze jej na jej priatelovi zalezi az tak, ze straca vlastnu hrdost.
Kazdopadne ludom treba pomahat, nie ich odstrkovat a nadavat im.
inac newm aki si mala umysel zo zalozenim tejto ankety, ale zda sa mi ze..timto ostatnix co ti tu "radia" mozes dostat do pruseru. lebo je nieco ako "napomahanie k sebevrazde" a to nieje legal pokial sa nemylim.
ja ti napisem inac- nic si nerob, lebo mas len 15 ...zivot si este ani neokusila. mozte sa znova udobrit, a ked nie tak si najdes urcite ineho ver mi, jedna hadka za smrt nestoji . radsej sa pokus znova vsetko na dobre obratit, a ked to nepojde tak urcite najdes niekho ineho ved ked si pekna a celi zivot mas pred sebou, tak urcite sa oplati zit
Ja dobre viem, čo hovorím. Ked chceš o mojom názore vedieť viac, tak si prečítaj môj komentár k podobnej ankete - Nezdá sa vám, že je tu nejak príliš veľa ľudí so samovražednými sklonmi (asi tak dáko).
Tam je presne vysvetlené, aký mám k tomu vzťah. A ver, že správny.
Tento môj komentár, ktorý si skritizoval bol presne šitý na mieru. Sú dva typy samovrahov -tí, čo ozaj majú problém a tí, čo len blicujú.
A to mača hore, ani nemá dôvod - dokonca sa jej zdá niečo smiešne -čítaj, čo píše. Už v tej vete vyjadrila svoj postoj i svoju pochybnosť. Ona dobre vie, že je to hlúposť.
Tak toto len vytrieskať na zadok a poslať do kúta!!!!
Skúša, čo môže a na takých len takto, lebo začnú manipulovať okolie a s takými sa nedá v rukavičkách, lebo by si im len uškodil.
Predviedli divadlo, a netlieskaj im.
Sú ľudia, ktorým treba pomôcť, veľmi, ale tento typ hore to určite nie je.
hmmm ja tvoj nazor chapem to mi mozes verit ale nesuhlasim s nim . Pretoze si nenapisala nic o tom ze by si sa snazila vobec zistit co je tomu dietatu . A pravdu povediac ten vyprask co by si dala dietatu tiez podla mna nieje najlepsim riesenim . Mne je jasne co by si tym chcela dosiahnut ale nemyslim si ze by to malou kazdeho ten efekt a preto by som to volil ako posledne riesenie ak by predtym nepomohli 1-3 normalne rozhovory ... Ja viem ze deco treba obcas preplieskat , ale urcite nie za nieco co spravi prvy krat
A btw to maca je len zmetene a iba ona vie co tym chcela dokazat, ci sa potrebovala pousmiat nad sposobmy smrti ktore jej tu niekto napise , alebo len trosku lutosti a pochopopenia , nemyslim ze zrovna chcela byt len zaujimava , ludia su po hadkach dost labilny ako sama urcite vies takze to mohla byt len chvlkova hlupost , ktoru by sem normalne nikdy nedala nemozes vyvodit zavery z par slov , pretoze clovek toho narosprava. Takisto ako som sa ja trosku unahlil ked som reagoval na to co si napisala
a práve je to o živote, o tom, že sa s ňou nebude maznať. Bude mať väčšie problémy. Ale ona v tom svojom výroku povedala všetko. Trošku psychológie a pochopíš.
- ešte sa len pohádala s frajerom -nič nie je ukončené
- použila slovíčko smiešne - uvedomuje si, že je to hlúposť
- najmenej bolestivý spôsob - však ona sa má rada. A vyhrala sama nad sebou!
Pohadala sa s frajerom - je rozhorcena , nervozna , rozcitlivena (taky ludia robia hluposti ).
a možno je to smiešne, prečo, ale pohádali sme sa tak, že teraz uvažujem o smrti - pohadala sa s nim natolko , koly hluposti , slovo smiesne pouzila v spojenis tou hadkou a nie k jej teme , zo slovosledu mozes usudit ze bola urcite vcelku rozcitlivena
najmenej bolestivy sposob = najrychlejsi , nechce trpiet viac ako teraz
Vies ja nemam rad psychlogiu pretoze kazdy psychlog sa na veci nepozera ani uplne subjektivne , ani uplne objektivne a pritom je jeho "povinnostou" doverovat v svoj nazor a pritom si ani nemusi uvedomovat ze nieje spravny .
Nic v zlom ja som tymto len chcel ukazat ze nemozes z par viet vycitatnic viac ako len dohady , skus sa s tym dievcatom porozpravat a mozno ju pochopis naozaj a nielen cez svoje nazory a dohady netvrdim ze si necitliva alebonieco podobe a myslim ze rozvadzatdalej tuto debatu je zbytocne , pretoe to uz asi nikomu nepomoze
@bobe - tam v strede volakde. no ty si asi jediný človek tu, čo píše normálne a to čo by mal napísať každý človek, čo si váži život. a ty lil, prosím ťa, prečítaj si to. ostatné komenty sú ľahostajné, kruté a výsmešné...
podla mna si trošku sibnuta....lebo predsa koli tomu ze sa pohadam s frajerom taks a nebudem zabijat..a mozno sa to medzi vami este urovna....a ak nie ...ved mas len 15 rokov...budes mat este milion frajerov....
ked tak na tento clanok pozeram a na komenty vacsiny uzivatelov tak mi to prijde takeze:
1. kazdy si z toho robi prdel a pise tu kadejake chore navody na spachanie samovrazdy
2. vacsine z Vas je asi ludsky zivot lahostajny pokial sa nejedna o niekoho z Vasej rodiny alebo niekoho z Vasho blizkeho okolia
Ano chapem, ze vsetci to berete na lahku vahu lebo dobre viete, ze to nespravi, ze je to len taky mensi skrat, to viem aj ja, ale niekde v kutiku duse viem, ze sa rozpravam s uplne cudzim clovekom, ktoreho vobec nepoznam a neviem coho je schopny...
Niekto moze povedat, ze hlada len sposob ako si ziskat pozornost, ale co ak by bola nejaka emo baba so sebaposkodzovacimi sklonmi....
Predstavte si, ze to vsetko co ste tu spolu napisali by niekto napisal Vasmu detsku a nasli by ste ho doma vo vani s podrezanymi zilami....
Radsej sa ani nepytam kolki z Vas su tu veriaci lebo by som bol asi nemilo prekvapeny...
Ak uz si myslite to zle tak radsej nepovedzte vobec nic a napiste tu len skromne "nerob to" nez komenty ktorymi ju este viac hecujete....
Pravda boli v zivote najviac a ak ju viete kruto podat ako niektori v tejto teme tak si ju radsej nechajte pre seba....
Fakt...niektori z Vas vedia potesit ako rakovina cloveka ....
laska toto nemyslis vazne ze sa chces zabit kvoli takej blbosti ved sa nic hrozne nestalo sak to ani hadka nebola len som sa na teba mozno 5 minut hneval ze si isla na net miesto toho aby sme sa venovali sebe ... milujem ta velmi asi si neuvedomujes co sposobujes a hlavne mne ze takto rozmyslas
si to hned vyhod z hlavy a nech ta uz nenapadne takto rozmyslat
a prečo pre pana jana by som si vytvarala chalanský nick tu? mam jeden na starosti, nepotrebujem druhý. a ten chalan, čo mi písal, je moj frajer. a velmi ho milujem
áno zrazu 7.7.2009 si sa tu náhodou zaregistroval, náhodou si si všimol tému "Chcem sa zabiť" a náhodou si si všimol že to píše tvoja holka.Tolká náhoda, normálne ako z telenovely, šťastný koniec.
Nie, on sa regol sem kvoli tomu komentu. Videl ho už predtým ale chcel mi napísať koment. Poriadne som ho potrápila,ale už je dobre. Milujem ho a poriadne sme si vysvetlili, čo za následok by malo to, že by som sa zabila. Pochopila som konečne, že mam prečo žiť, že mám jeho a že aj ked sa pohádame,vždy pri mne bude stáť...
@87 "ostatné komenty sú ľahostajné, kruté a výsmešné... " asi si necitala vsetki, lebo ja som nic " lahostajne ani krute alebo vysmesne" nenapisal!!! ale hlavne ze ten @bobe sa na inom mieste v diskusiax stazuje ako je tu nanic a zle a ine.....
@bobe ty si asi debilni ako tvoj nick "1. kazdy si z toho robi prdel a pise tu kadejake chore navody na spachanie samovrazdy
2. vacsine z Vas je asi ludsky zivot lahostajny pokial sa nejedna o niekoho z Vasej rodiny alebo niekoho z Vasho blizkeho okolia"
no toto ukazuje aki si debilni!!!
kde som si ja z toho debile robil "prdel " tak to ako si uplne slepi a sprostiii!!!
to iste aj k bodu 2 co si napisal.
dalej dalsia ukaska "
Ano chapem, ze vsetci to berete na lahku vahu lebo dobre viete, ze to nespravi, ze je to len taky mensi skrat, to viem aj ja, ale niekde v kutiku duse viem, ze sa rozpravam s uplne cudzim clovekom, ktoreho vobec nepoznam a neviem coho je schopny..."
kde ja posem alebo podla coho omne pises DEBILE!!!! ze to beriem na lahku vahu alebo dobre viem ze to nespravy?! NIKDE!!!!!!!!
"Predstavte si, ze to vsetko co ste tu spolu napisali by niekto napisal Vasmu detsku a nasli by ste ho doma vo vani s podrezanymi zilami...." dalsia ukaska tvojej debiliti!!!!!
"Radsej sa ani nepytam kolki z Vas su tu veriaci lebo by som bol asi nemilo prekvapeny.." strc si svoju vieru do **********************.!!!!!!!!!
a tvoj zaver "
Fakt...niektori z Vas vedia potesit ako rakovina cloveka .... "
MYSLIM POTOM CO V JEDNEJ DISKUSII PISES AKE JE TO TU PRETEBA NANIC, TAK NEMAS ZIADNE PRAVO TU OTVARAT NA OSTATNIX ( A TEDA AJ NAMNA ) SVOJU SPINAVU POPRADSKU HUBU!!! LEBO VELMI DOBRE VIEME CO ZA MAGORY ZIJU V POPRADE ( TEDA CEST!! VYNIMKAM!!!)
@ALL SORRY ZA TO ZE SOM SA TU TAK ROZPISAL. len tento clovek co tu vsetkix skritizoval a "ohodnotil" sa tu robi ako nejvetsi "inteligent, humanista" a newm co vsetko este, ale pritom je to len maGOR....
@nikeboy no neviem, ty tu budeš do niekoho dávať, že je magor a mne stačilo prečítať tieto tvoje dva príspevky plné stupidity a naozaj neviem, ako by som pomenovala teba
@lillyl áno viem to aj bez tvojej pomoci. Ale aj tak, musela to byť velká náhoda a velké šťastie, keď si to tu akurát vtedy pozeral, keď ty si napísala že sa chceš zabiť. Ale dobre, nemám chuť sa tu naťahovať s niekým kto nevie čo od radosti. Aj tak by si to neurobila, pretože ak by si to fakt chcela spraviť, urobila by si to impulzívne a netárala tu hlúposti.
@mauinka no myslim ze od nejakej "herecki" ako ty to mam vies kde?! si podaj z tym magorom ruku , alebo xod sa v piatok vecer spit ako doga a potom sa tu hraj na mudru, dobre?! to vetsine 18 rocnix dievcat uz maternica musi riadne liest na mozog ked robia zo seba take "herecki" ....
@mauinka DEBILITA V TVOJOM PODANII, ZE?! STENCE HOVOR SVOJIM RODICOM A NIE MNE ZASRANA!! DOBRE?! SI LEN O 2 ROKI STARSIA, A UZ SI TU NAMNA OBTIERAS SVOJU SPINAVU HUBU...TAKZE SA SKLUDNI TY!!! JA NIKOHO NESUNDAVAM!!!! ALE NENEXAM, KED UZ SI SI OBTRELA OMNA SVOJU HUBU,TO LEN TAK BEZ POVSIMNUTIA.
@mauinka tak ty mas potom iq hojdacieho konika, nielen ze si drza ako vos, ale aj blba!!! staci ze si prva zacala tu usta otvarat namna , tak laskavo drz hubu, a nevyjadruj sa k veciam do ktorix ta nic nieje a ani sa ta netikaju!!!!!
a z pisanim xod poucovat svoix debiilnix kamaratou, a nie mna!!!!
len kvôli hádke by som život nezahadzovala, ešte nevieš, o ťa v živote čaká. príde niekto iný a zase sa pohádaš. hádky predsa k tomu patria, inak by bola nuda
@ Lillyl myslim si ze to moc prezivas. za 1: keby si sa chcela zabit tak to neobkecavas na webe a za 2:ked to chces spravit bezbolestne tak sa napchaj tabletkami na spanie.zaspis a pri predavkovani sa ti natolko spomali tep srdca,ze to ukoncis.tak a je po parade ...
fuuuj EMO no a okrem toho si to rozmysli vykrvacanie trva niekolko minut a to pokial sa reznes dobre...utopenie je asi dost hnusny pocit ked sa obesis tak ta hlava vnima este asi 5 minut vsetko okolo seba a okrem toho sa pri obeseni uvolni moc a stolica.. tiez nic moc.. otravit sa neni tiez bohvieco lebo napriklad lieky su balene tak ze 1 balenie by si mala bez nasledkov prezit a ku silnym jedom sa asi len tak lahko nedostanes...vlak by som neskusala samozrejme ak nechces narobit problemy tomu rusnovodicovy nielen zo zakonom ale hlavne psychicke lebo to nenni asi len tak zabit niekoho...takze druhyh do toho nemontuj...okrem toho skus trosku mysliet aj na ostatnych ktory su okolo teba...myslim ze ti ostava ta najhorsia moznost z istou smrtou...zostat zit...smrt mas raz istu...a nemusis sa bat ze nieco poseries a zobudis sa v nemocnici ako totalny neuspesny magor...okrem toho co takto sa o tom porozpravat zo svojim chalanom ze ta to trapy a boli..? prosim ta takychto hadok este bude...tak se hod do klidku vyfajci jednu palicku a bude to seetko oka.. s tym chalanom to bude v pohode lebo ked ho lubis tak ze by si koli nemu nieco taketo spravila to bude urcite ok..
@0 Počuj nech Ti vážne nedrbe...Ty si určite super osôbka, ktorá môže v živote byť ešte fest šťastná z niekým, kto Ťa bude na rukách nosiť a to, že Ti to teraz nevyšlo, prosím Ťa dúfam, že nebudeš, tak debilná aby si ulahčila somárovi cestu v jeho debilite, keď je aj na svete toľko chalanov, čo majú omnoho väčšie srdce ako ten mamlas, čo si zrejme nezaslúžil Tvoju lásočku...tak prestaň...viem, že je to ťažké, ale znovu sa tak zamiluješ, že sa budeš diviť, čo je to láska... a budem rád, keď znovu spolu popíšeme, ale trochu inak...tak neblázni a kedykoľvek sa na mňa môžeš obrátiť ak Ti bude ťažko...
christiana- naprosto s tebou súhlasím. Je to pravda. Ale myslím, že by to aj tak nespravila, len preto, že o tom píše. A ešte kcoli chalanovi-to je smiešne...Ale ok.
keby si to chcela urobit tak uz niesi medzi zivymi plati pravidlo ze ty co o tom hovoria/pisu to z 99% nikdy neurobia..taketo blbe napady/myslienky sa snad vekom spravia..
Mám rada čierny humor. Tiež za mnou dolieza - vyhladáva ma v robote osobka s takýmito sklonmy a depresiami. A už keď ma to po roku nebavilo počúvať a zas som jej videla obviazané ruky, mala som sto chutí jej povedať UROB UZ NIECO RAZ PORIADNE! Ale radsej som si kusla do jazyka, to už nieje sranda. Mala by žiť pod psychiatrickým dohľadom a nie takto živoriť bez rodiny s párdňovým zamestnaním. Je úplne psycho, ale ja ju nedokážem donútiť zveriť sa do správnych rúk.
totáááááááááááááálne trapna diskusia....každý niekedy uvažuje o smrti ale písať to takto verejne? preboha....život ti darovali rodičia tak prečo by si si ho mala vziať ty a ešte k tomu kvoly chalanovi!
LoL aka fajjn diskusia... naco sa zabijať?? . Blbosť .. aj EMO je blbosť ,,, keby neboli tie emo dievčatá také tupé keby si nerezali žily ..tak to by bolo uplne v pohode.. ( elbo emo kočky su pekne xD ) dievča ak sa chceš zabiť .. Nemaš v hlave všetko v poriadku
Aj ja som sa chcel zabit kedysi... fascinuje ma smrt celkom... ale potom som sa rozhodol ze vlastne sa mi este nechce umriet... ale kebyze sa viem vratit, urcite by som sa zabil...
najlepsia a najistejsia smrt je napit sa vody ale mat ju v ustach nepreglgnut a potom sa strelit cez bradu ten tlak tej vody vam roztrhne celu hlavu takze mate istotu ze je po vas a je to aj najmenej bolestitve teda az na ten psichycky natlak ci to urobit albo nie ale aj tak je debil ten kto sa zabie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
262 komentov
Je to kravina.
už by si tu dávno nebola
...neviem o tom ze by to potom aj niekto z nich spravil
*(Okrem výnimočných prípadov, ehm...)
Ach,tieto diskusie sú fakt oničom..
Jednemu mojmu kamosovi sa pred par tyzdnami stala podbna vec, jeho dobry kamarat spachal samovrazdu, nepytal si navody, proste sa zabil...a preco??? co viem od kamosa tak ho vraj frajerka podviedla....
Ak si myslis, ze si na tom zle tak si skus niekedy uvedomit, ze na svete su aj ludia co to maju horsie ako ty....hlad, rakovina, AIDSa ine...
Su ludia co by dali cokolvek za to, aby nemuseli ratat posledne dni ktore im zostavaju a ty sa pohadas s frajerom a myslis na samovrazdu, fakt ta mrzi zivot???....
Moj dobry kamos mal za mladi frajerku ku ktorej sa po rozchode vratil, dokonca s nou bol aj isty cas lebo sa mu "vyhrazala" ze spacha samovrazdu....
Osobne by som mal taku babu na haku pretoze dievca, ktore ma samovrazedne sklony po rozchode alebo po hadke nemoze mat vsetkych 5 pokope...samozrejme, ze to boli a je zronena, ale toto je uz viac nez extrem...
Kedze mi nie je ludsky zivot lahostajny a uz vobec nie zivot niekoho s kym som stravil nejaku cast zivota tak by som urobil presne to co kamos spravil....siel za nou a ubezpecil sa, ze je naozaj v poriadku....
Cim dalej tak tym viac zacinam v poslednej dobe vidiet viac zaporov ako plusov vztahov....nechyba mi doma trpnut cele dni, ze sa mi moja byvala bude vyhrazat samovrazdou, aby som sa k nej vratil....
Ak chces kvoli hadke spachat samovrazdu, ktoru aj tak nespachas tak nechcem vediet co budes chciet urobit ak sa dozijes rozchodu....
@25 tak týmto si ma skoro zabila som umierala od zadržiavania smiechu.
Jediná osoba, na ktorej Ti záleží si TY SAMA, resp. ostatný v tvojom okolí pre teba nič neznamenajú. Myslíš len na vlastné blaho.
Ľudia so sklonmi k samovražde sú odsúdený na večné zatratenie, pretože si neuvedomujú životné hodnoty a sú lahostajní k základným zmyslom a princípom života...
Občas treba nahliadnuť aj na druhú stranu karty...
Chceš môj názor -a si chceš, keď sa takto pýtaš verejne.
TAK SA OBES - LANO TI POŠLEM POŠTOU! Ani poštovné nechcem späť.
(Moja škoda, že som takto nereagovala, keď som stretla podobné samovražedné sklony niekoho, kto vydieral mne blízku osobu).
TAK DO TOHO - ZABI SA!!!!!
A ja si myslim, ze to dievca, co zalozilo tuto temu, potrebovalo, aby jej niekto proste povedal, ze to bude fajn. Nie, aby jej niekto vynadal ze je pateticka krava alebo nieco podobne. Len je mi trocha luto, ze jej na jej priatelovi zalezi az tak, ze straca vlastnu hrdost.
Kazdopadne ludom treba pomahat, nie ich odstrkovat a nadavat im.
ja ti napisem inac- nic si nerob, lebo mas len 15 ...zivot si este ani neokusila. mozte sa znova udobrit, a ked nie tak si najdes urcite ineho ver mi, jedna hadka za smrt nestoji . radsej sa pokus znova vsetko na dobre obratit, a ked to nepojde tak urcite najdes niekho ineho ved ked si pekna a celi zivot mas pred sebou, tak urcite sa oplati zit
Ja dobre viem, čo hovorím. Ked chceš o mojom názore vedieť viac, tak si prečítaj môj komentár k podobnej ankete - Nezdá sa vám, že je tu nejak príliš veľa ľudí so samovražednými sklonmi (asi tak dáko).
Tam je presne vysvetlené, aký mám k tomu vzťah. A ver, že správny.
Tento môj komentár, ktorý si skritizoval bol presne šitý na mieru. Sú dva typy samovrahov -tí, čo ozaj majú problém a tí, čo len blicujú.
A to mača hore, ani nemá dôvod - dokonca sa jej zdá niečo smiešne -čítaj, čo píše. Už v tej vete vyjadrila svoj postoj i svoju pochybnosť. Ona dobre vie, že je to hlúposť.
Tak toto len vytrieskať na zadok a poslať do kúta!!!!
Skúša, čo môže a na takých len takto, lebo začnú manipulovať okolie a s takými sa nedá v rukavičkách, lebo by si im len uškodil.
Predviedli divadlo, a netlieskaj im.
Sú ľudia, ktorým treba pomôcť, veľmi, ale tento typ hore to určite nie je.
A btw to maca je len zmetene a iba ona vie co tym chcela dokazat, ci sa potrebovala pousmiat nad sposobmy smrti ktore jej tu niekto napise , alebo len trosku lutosti a pochopopenia , nemyslim ze zrovna chcela byt len zaujimava , ludia su po hadkach dost labilny ako sama urcite vies takze to mohla byt len chvlkova hlupost , ktoru by sem normalne nikdy nedala nemozes vyvodit zavery z par slov , pretoze clovek toho narosprava. Takisto ako som sa ja trosku unahlil ked som reagoval na to co si napisala
- ešte sa len pohádala s frajerom -nič nie je ukončené
- použila slovíčko smiešne - uvedomuje si, že je to hlúposť
- najmenej bolestivý spôsob - však ona sa má rada. A vyhrala sama nad sebou!
KED DOPÍSALA POCHOPILA.
Pohadala sa s frajerom - je rozhorcena , nervozna , rozcitlivena (taky ludia robia hluposti ).
a možno je to smiešne, prečo, ale pohádali sme sa tak, že teraz uvažujem o smrti - pohadala sa s nim natolko , koly hluposti , slovo smiesne pouzila v spojenis tou hadkou a nie k jej teme , zo slovosledu mozes usudit ze bola urcite vcelku rozcitlivena
najmenej bolestivy sposob = najrychlejsi , nechce trpiet viac ako teraz
Vies ja nemam rad psychlogiu pretoze kazdy psychlog sa na veci nepozera ani uplne subjektivne , ani uplne objektivne a pritom je jeho "povinnostou" doverovat v svoj nazor a pritom si ani nemusi uvedomovat ze nieje spravny .
Nic v zlom ja som tymto len chcel ukazat ze nemozes z par viet vycitatnic viac ako len dohady , skus sa s tym dievcatom porozpravat a mozno ju pochopis naozaj a nielen cez svoje nazory a dohady netvrdim ze si necitliva alebonieco podobe a myslim ze rozvadzatdalej tuto debatu je zbytocne , pretoe to uz asi nikomu nepomoze
1. si mlada
2. nespravis to
a podla mna sa to urovna... a ak nie najdes si lepsieho...
keby mal človek zabíjať po každej hádke s frajerom/partnerom/rodinou tak by sa to tu na svete sakra preriedilo...
a čo je v 15 také superdôležité na tom frajerovi?? o 3 týždne si nájde ďalšieho a bude zas: XY lúbenkám ťa, rozchod + ďalší dôvod na samovraždu...
dievčine evidentne mrdá v repe...keby sa ju dalo vystopovať hneď by som tento post poslal na príslušné miesta...
1. kazdy si z toho robi prdel a pise tu kadejake chore navody na spachanie samovrazdy
2. vacsine z Vas je asi ludsky zivot lahostajny pokial sa nejedna o niekoho z Vasej rodiny alebo niekoho z Vasho blizkeho okolia
Ano chapem, ze vsetci to berete na lahku vahu lebo dobre viete, ze to nespravi, ze je to len taky mensi skrat, to viem aj ja, ale niekde v kutiku duse viem, ze sa rozpravam s uplne cudzim clovekom, ktoreho vobec nepoznam a neviem coho je schopny...
Niekto moze povedat, ze hlada len sposob ako si ziskat pozornost, ale co ak by bola nejaka emo baba so sebaposkodzovacimi sklonmi....
Predstavte si, ze to vsetko co ste tu spolu napisali by niekto napisal Vasmu detsku a nasli by ste ho doma vo vani s podrezanymi zilami....
Radsej sa ani nepytam kolki z Vas su tu veriaci lebo by som bol asi nemilo prekvapeny...
Ak uz si myslite to zle tak radsej nepovedzte vobec nic a napiste tu len skromne "nerob to" nez komenty ktorymi ju este viac hecujete....
Pravda boli v zivote najviac a ak ju viete kruto podat ako niektori v tejto teme tak si ju radsej nechajte pre seba....
Fakt...niektori z Vas vedia potesit ako rakovina cloveka ....
si to hned vyhod z hlavy a nech ta uz nenapadne takto rozmyslat
@bobe ty si asi debilni ako tvoj nick "1. kazdy si z toho robi prdel a pise tu kadejake chore navody na spachanie samovrazdy
2. vacsine z Vas je asi ludsky zivot lahostajny pokial sa nejedna o niekoho z Vasej rodiny alebo niekoho z Vasho blizkeho okolia"
no toto ukazuje aki si debilni!!!
kde som si ja z toho debile robil "prdel " tak to ako si uplne slepi a sprostiii!!!
to iste aj k bodu 2 co si napisal.
dalej dalsia ukaska "
Ano chapem, ze vsetci to berete na lahku vahu lebo dobre viete, ze to nespravi, ze je to len taky mensi skrat, to viem aj ja, ale niekde v kutiku duse viem, ze sa rozpravam s uplne cudzim clovekom, ktoreho vobec nepoznam a neviem coho je schopny..."
kde ja posem alebo podla coho omne pises DEBILE!!!! ze to beriem na lahku vahu alebo dobre viem ze to nespravy?! NIKDE!!!!!!!!
"Predstavte si, ze to vsetko co ste tu spolu napisali by niekto napisal Vasmu detsku a nasli by ste ho doma vo vani s podrezanymi zilami...." dalsia ukaska tvojej debiliti!!!!!
"Radsej sa ani nepytam kolki z Vas su tu veriaci lebo by som bol asi nemilo prekvapeny.." strc si svoju vieru do **********************.!!!!!!!!!
a tvoj zaver "
Fakt...niektori z Vas vedia potesit ako rakovina cloveka .... "
MYSLIM POTOM CO V JEDNEJ DISKUSII PISES AKE JE TO TU PRETEBA NANIC, TAK NEMAS ZIADNE PRAVO TU OTVARAT NA OSTATNIX ( A TEDA AJ NAMNA ) SVOJU SPINAVU POPRADSKU HUBU!!! LEBO VELMI DOBRE VIEME CO ZA MAGORY ZIJU V POPRADE ( TEDA CEST!! VYNIMKAM!!!)
@ALL AKO SORRY OSTATNI,.
narcis" ako vravim....HERECKAAAAA
V piatok sa ísť spiť ako doga? Ďakujem, to je pre také štence ako si ty
Nemáš dôvod sa tu do mňa obúvať, tak sa schlaď. Len som ti jemne naznačila, aby si sa pozrel najprv na seba, kým začneš sundávať niekoho iného.
IQ máš na úrovni gumenej kačky.
A mojich rodičov si ty do papule láskavo neber.
A vôbec... nauč sa písať, až potom sa prezentuj.
a z pisanim xod poucovat svoix debiilnix kamaratou, a nie mna!!!!
A urcite by som volil skok bez padaku
Nepiš tu kravini ale urob to sračka PAPAPAPPA