Mám taký problém. Minulý rok som dosť často behávala a osvalnateli mi lýtka. Chcela by som znova začať lebo je to jediný šport ktorý ma baví. Ale fakt nechcem mať mohutné chlapské lýtka. Behávala som skôr dlhšie a pomaly. Neviete mi nejako poradiť?
@danica123 spolu s @matushkaa máme rovnaký problém! tiež mám sval (tzv. dub) na nohe a je to strašné proste ja chcem schudnúť z lýtiek ale zároveň zbožnujem behať takže neviem ako
@lenkaska1 no hej dosť báb má s týmto problém ako som zistila v poslednej dobe. Raz myslim že kamarátka skúšala aj nejakú diétu na zníženie svalovej hmoty. Neviem či pomohlo.
@danica123 ak budeš behať dlho a pomaly ako hovoriš tak ti lytka zmohutneju len do takej miery že to nebude určite vyzerať zle maximalne ich budeš mať tak viac vyrysovane ale to je uplne v poho... o tom dačo viem sam robim atletiku ale ja šprinty skor a to zo šprintov mohutneju svaly do tej vačšej miery
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov