@atropabelladona no sak bolo to presne na to na co si napisala proste nejaka zabavna blbost odlisujuca birdz od ostatnych soc.sieti a tak by to malo byt aj nadalej
@torpedo08 videl som podobné dievča ako máš na fotke dnes v buse... a objímala sa s takým chalanom. to ma presvedčilo, že vzťah si vie nájsť naozaj každý
@elmsi nj aj to @cabicabi samozrejme ale treba upozornovat po jednom na nedostatky ale vlastne netreba lebo aj tak ich nikto neopravi @sompovedal nebola to ona ?
@torpedo08 nuž ja som bral, že megahviezdy (keďže ich už je strašne veľa) sú už trošku prežitok, Tajné číslo bolo super keď sa vymyslelo (2007), ľudia boli nadšení keď objavili skryté tajné číslo na svojich webkách... Ono sa síce stále ráta, a používa v niektorých vzorcoch, napr. pri náhodných webkách, ako kritérium propagácie... Ale mám predpripravenú "karmu", ktorá to mala nahradiť...
@tomas akoze mne je jedno ci budem megahviezda alebo co ale podla mna to bola zabavna vec ktora na ziadnej inej soc. sieti neni tak preco to rusit ? a v kombinacii s tou karmou by to bolo tiez zaujimave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
trošenko to celé prežívate :letim:
ale ked sa tak nestane tak mi to zily trhat nebude
už neviem ani čo som bol
Nuž, internetová sláva bude musieť byť nahradená tou reálnou.
@cabicabi samozrejme ale treba upozornovat po jednom na nedostatky ale vlastne netreba lebo aj tak ich nikto neopravi
@sompovedal nebola to ona ?
Ale teoreticky môžu fungovať obe veci..