Aspoň tak do 35ťky určite nie.
A aj potom jedine keby je s kým, a viem na 100% že ich dokážeme spolu zabezpečiť a zaobstarať im normálny život. Nie že by museli žiť v nejakých blbých podmienkach alebo by chýbali peniaze.
Hej uz som pisal jednej vysokoskolsky vzdelanej sportovkyni ci by nebola ochotna poskytnut vajicko a zaroven som poprosil kolegynu, ci by nevynosila plod s mojou a sportovkyninou genetickou informaciou
Zatiaľ netuším s kým, a neverím, že sa to tak skoro zmení. Zatiaľ som si stále nenašiel vlastné miesto na svete, kde chcem žiť, či chcem robiť naozaj to čo študujem. A neviem sa poriadne postarať ani o seba, nieto o vlastnú domácnosť a rodinu, deti... A hlavne, chcem aby mali dobré vyhliadky a podmienky, a obávam sa, že to sa mi len tak zaistiť nepodarí...
kedysi som si myslel ze som nezodpovedny a ze by asi teda zo mna dobry otec nebol... ale cim som starsi, tym viac si uvedomujem ze rodinu by som chcel... akurat, neviem ci je zrovna zodpovedne doviest dalsieho trpitela do tohto skurveneho sveta...
keď vidím, ako sú ľudia, ktorí majú deti zničený a nevládni... tak ani náhodou. ísť do roboty, a z roboty unavený sa ešte starať o deti? už len pomyslenie na to je desivé. je mi ľúto všetkých rodičov, veď vidím to aj na tých mojich, chudáci ako sa veľmi natrápili a čo všetko museli kvôli mne obetovať nemám nič proti deťom, ale mám rád svoj voľný čas..... ale aj keby som chcel, tak žiadna žena by nechcela, aj tak, takže to je úplne jedno
Nebude s kym ich mat a ani k nim nemam nejaky vztah vybudovany no a aj tak to je strasna zodpovednost ... proste keby som bol uplne iny v uplne inej situacii tak asi ano ale takto urcite nie no ale sak nemusim sa obavat aj tak
Ak by som mala manžela určite áno. Myslím, že táto planéta potrebuje ľudí rozumných (ktoré by som vychovala). A nebojím sa povedať že ak by som bola chudobnejšia dieťatko za to nemôže a poskytla by som mu to čo dokážem. Z koľkych chudákov su predsa dnes najmúdrejší ľudia?
Toto je jediná vec v ktorej mám úplne jasno. Absolútne nie.
Zrejme umriem sám, možno ako panic ale deti vôbec nie....Aby si deti prechádzali čím som si prešiel ja? To nie.. A štát by ich od začiatku videl len ako budúcich potencionálnych platičov daní. Okrem toho, deti by mi bránili žit slobodnejší život. A preľudnenie je aj tak veľký problem. Myslím si že ľudsvo bude v pohode aj bez mojich detí a nevymrie. Skôr by trebalo počet ľudí vo veľkom žnížiť.
@hawk799 ad preludnenie. v europe mame opacny problem - europa vymiera. ale ak by nasej planete predsa len hrozilo preludnenie a nedostatok zdrojov - prirodzeny vyber to vyriesi proste vzdy preziju silni a zdravi jedinci.
chcela by som mat velku rodinu, avsak vsetko zalezi od situacie, najma financnej, ked budem vidiet ze to nejde tak radsej nie ako sa trapit, a samozrejme treba na to najst toho spravneho chlapa
Nemam rad deti a je pre mna utrpenim byt v ich blizkosti. Ako pred 2 dnami let zo Shanghaiu domov, kde hned pri mne sedelo odhadom asi 3 rocne decko (aj s rodicmi). Skoro ma jeblo.
@kierkegaard
Akože ti také niečo mohlo prísť na rozum?!
Pod pojmom zdravia chápem hlavne duchovný rozmer, vyjadrujúci ľudskosť, charizmu ovplyvňujúcu spoločnosť, morálny pilier, ktorý drží toto ľudstvo nad vodu.
Sú deti, ktoré sa narodia a vyrastajú zdravé telesne a ani tá inteligencia im nechýba, stanú sa z nich kariérne úspešní ľudia, dobre vyšportovaní, žijúci perfektným životným štýlom, no ich duševné vnútro zýva rovnako dokonalou prázdnotou, ako je dokonalý ich životný štýl. Nie osteoporóza, ale psychoporóza, o tej píšem, tá spôsobuje v živote aj iné porózy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ideálne 16 ročnú Thajčanku...
A aj potom jedine keby je s kým, a viem na 100% že ich dokážeme spolu zabezpečiť a zaobstarať im normálny život. Nie že by museli žiť v nejakých blbých podmienkach alebo by chýbali peniaze.
V tomto som neuveriteľne rozpoltená.
Zatiaľ netuším s kým, a neverím, že sa to tak skoro zmení. Zatiaľ som si stále nenašiel vlastné miesto na svete, kde chcem žiť, či chcem robiť naozaj to čo študujem. A neviem sa poriadne postarať ani o seba, nieto o vlastnú domácnosť a rodinu, deti... A hlavne, chcem aby mali dobré vyhliadky a podmienky, a obávam sa, že to sa mi len tak zaistiť nepodarí...
nie som spokojný s tým v akej finančnej situacii som (a to nie som na tom zle) ... čiže hrozne otázne to je ... ale chcel by som vytvoriť raz život
Zrejme umriem sám, možno ako panic ale deti vôbec nie....Aby si deti prechádzali čím som si prešiel ja? To nie.. A štát by ich od začiatku videl len ako budúcich potencionálnych platičov daní. Okrem toho, deti by mi bránili žit slobodnejší život. A preľudnenie je aj tak veľký problem. Myslím si že ľudsvo bude v pohode aj bez mojich detí a nevymrie. Skôr by trebalo počet ľudí vo veľkom žnížiť.
Vychovať z nich ľudí zdravých, pravých, a nie pokorných pritakačov.
a ano, bojim sa porodu a neviem, ako sa s detmi rozpravat
Akože ti také niečo mohlo prísť na rozum?!
Pod pojmom zdravia chápem hlavne duchovný rozmer, vyjadrujúci ľudskosť, charizmu ovplyvňujúcu spoločnosť, morálny pilier, ktorý drží toto ľudstvo nad vodu.
Sú deti, ktoré sa narodia a vyrastajú zdravé telesne a ani tá inteligencia im nechýba, stanú sa z nich kariérne úspešní ľudia, dobre vyšportovaní, žijúci perfektným životným štýlom, no ich duševné vnútro zýva rovnako dokonalou prázdnotou, ako je dokonalý ich životný štýl. Nie osteoporóza, ale psychoporóza, o tej píšem, tá spôsobuje v živote aj iné porózy.